Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://www.newsit.gr/files/Image/00-ATHINA/A-FOTOGRAFIES/resized/skafoslimenikou_586_355.jpg

Βέβαια την είδηση, δε θα τη διαβάσετε έτσι, γιατί αυτό δε το θέλει ο νεοταξίτικος "νομικός μας πολιτισμός"...
γράφει ο REPORTO
Ο νεοταξίτικος "νομικός μας πολιτισμός" δε θέλει να ξέρετε πως από αυτή τη μπίζνα του θανάτου, οι λαθρέμποροι εισέπραξαν 700 ατομα Χ 7000 ευρώ ανά άτομο =  5 εκατομ. ευρώ, και πως αφού αυτοί έβαλαν στην τσέπη το χρήμα, τα υπόλοιπα τα...
αναλαμβάνουν εδώ οι ντόπιοι "ανθρωπιστές" και οι διεθνιστές του μισθλόγιου.

Ο νομικός μας πολιτισμός θέλει να ξέρετε ότι στην περιοχή επιχειρούν, φρεγάτα, άλλα πολεμικά πλοία αλλά και ελικόπτερο σούπερ Πούμα, αλλά δε θέλει να συνειδητοποιείτε ότι ο πολεμικός μας στόλος και τα ελικόπτερα, αύριο δε θα έχουν καύσιμα για να φέρουν εις πέρας στοιχειώδεις επιχειρησιακές αποστολές στο Αιγαίο.
Ο νομικός μας πολιτισμός θέλει να ξέρετε ότι σήμερα επιχειρείται να σωθούν 700 άνθρωποι,αλλά θέλει να υποβαθμίσει τον κίνδυνο του Έμπολα που καιροφυλακτεί σε κάθε τέτοια εισβολή. Και το σημαντικότερο... 
Ο νομικός μας πολιτισμός, θέλει να μη συνειδητοποιείτε ότι σήμερα εισβάλει στην Ελλάδα σε μια μόλις μέρα μια ολόκληρη πόλη από ισλαμιστές, που κανείς δεν ξέρει τι κυκλοφορεί ανάμεσά τους.
Πως είπατε??? Το ότι είναι ισλαμιστές σημαίνει πως είναι λιγότερο άνθρωποι??? Όχι. Δε σημαίνει κάτι τέτοιο. Σημαίνει  όμως τα εξής πράγματα τα οποία σου κρύβουν ή αποφεύγουν να μιλούν γι αυτά:
  • Σημαίνει πρώτον, πως η ανθρωπιστική πλευρά του ζητήματος, είναι βέβαια η πρώτη, αλλά δεν είναι η μόνη που θα πρέπει να απασχολεί τις ελληνικές αρχές αλλά και τους πολίτες.
  • Σημαίνει δεύτερον, πως οφείλουν να σου θυμίσουν πως οι πάνω από 3.000 "ευρωπαίοι" τζιχαντιστές που πολεμούν στη Συρία σήμερα, κάπως έτσι μπήκαν στην Ευρώπη και πως κανείς δεν έγραφε στο κούτελο: "Προσοχή: μελλοντικός αδίστακτος εκτελεστής" ( για δείτε ΕΔΩ).
  • Σημαίνει τρίτον, πως θα πρέπει να σε ενημερώσουν, πως σήμερα που μια ολόκληρη πόλη εισβάλει στη χώρα σου, την ίδια στιγμή το Ισλαμικό κράτος καλεί ανοικτά και απροκάλυπτα τους ισλαμιστές στο Φέργκιουσον να ξεκινήσουν εκτεταμένες επιχειρήσεις αποκεφαλισμών πολιτών, με αφορμή μια άλλη ανθρώπινη τραγωδία που συνετελέσθη εκεί (για δες ΕΔΩ τι σου κρύβουν).
  • Σημαίνει τέταρτον, πως με αφορμή τις εξελίξεις που πλέον κανείς δε δικαιούται να παραβλέπει και να προσπερνά, η Ελληνική πολιτεία, η οποία σε φορολογεί στυγνά,έχει την υποχρέωση, να εμποδίσει τη διάχυση αυτής της ισλαμικής πόλης μέσα στον κοινωνικό ιστό, και ενεργοποιώντας έκτακτες διαδικασίες στα διεθνή φόρα, να μεριμνήσει για την αμεσότατη και εντός ελαχίστων ωρών ή έστω ημερών, επαναπροώθησή τους εκτός Ελλάδος.
Ποιό είναι λέτε πιο ανθρωπιστική στάση??? Όλα αυτά που σας αποκαλύπτουμε και για τα οποία εκείνοι σιωπούν, για να ξεφορτώσουν ανεμπόδιστοι το θάνατο στην Ελληνική επκράτεια???
Ή μήπως το παραμύθι που θα σας σερβίρουν για να καταπιείτε αμάσητη τη νέα ανθρώπινη βόμβα που ετοιμάζονται να σπείρουν στις γειτονιές
Εσείς λοιπόν για όλα τα παραπάνω δε θα μάθετε τίποτε. Δείτε πως περίπου θα τη μάθετε την είδηση:
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης των ανθρώπων που βρίσκονται στο φορτηγό πλοίο "Μπάρις" υπό σημαία Κιριμπάντι, το οποίο τα ξημερώματα έμεινε ακυβέρνητο, ενώ έπλεε 30 μίλια νοτιανατολικά της Ιεράπετρας... 
Επιτόπου βρίσκεται η φρεγάτα ΥΔΡΑ του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών, ως τοπικός διοικητής, έπειτα από εντολή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. 
Κοντά στο πλοίο βρίσκονται, επίσης, παραπλέοντα εμπορικά σκάφη, ενώ στην περιοχή πετάει ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.