Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Έτσι είναι ραγιά μου. Οι Γιαννιώτες έχουν αρχηγό στην τοπική ομάδα τους τον Λίλα που ήταν από τους πρώτους στα επεισόδια.


Απολογείται στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα για τη `μεγάλη` Αλβανία!
Σχόλιο ΛΦ: Πάλι καλά που τον κάλεσαν σε απολογία. Να δούμε όμως αν θα τον διώξουν ή θα ανέχονται να πληρώνουν έναν ταγμένο εχθρό της περιοχής τους και της χώρας μας.

Απολογείται στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα για τη "μεγάλη" Αλβανία!

Τα όσα έγιναν στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία έχουν αντίκτυπο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού ένας από τους παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια, ήταν ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα.

Ο Άντι Λίλα ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν πάνω στον Μίτροβιτς για να πάρει τη σημαία της "μεγάλης" Αλβανίας που εμφανίστηκε στο γήπεδο του Βελιγραδίου κρεμασμένη σε ελικοπτεράκι.
Οι Αλβανοί εξτρεμιστές οραματίζονται τη δημιουργία μίας "μεγάλης" Αλβανίας στην οποία περιλαμβάνουν και οι αξιώσεις τους φτάνουν μέχρι και τα Ιωάννινα.
Όπως γίνεται αντιληπτό το γεγονός ότι ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα έχει συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν στο Βελιγράδι για τη σημαία της "μεγάλης" Αλβανίας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ΠΑΕ που τον κάλεσαν σε απολογία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
"Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα. Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες. Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ADVERTISEMENT.
Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου. Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες."
Από το 2011 στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα
Ο Άντι Λίλα βρίσκεται από το 2011 στον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον είναι ένας από τους 4 αρχηγούς της ομάδας. Ο 28χρονος παίκτης που έχει 50 συμμετοχές με την εθνική Αλβανίας, είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2006 όταν αγωνίστηκε για μία σεζόν στον Ηρακλή.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.