Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αμάχους αντί για ισλαμιστές βομβαρδίζουν οι… «δημοκρατικές» δυνάμεις του ΝΑΤΟ



Στόχος των συμμαχικών δυνάμεων των ΗΠΑ, που πλήττουν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, έγιναν άμαχοι κατά τη διάρκεια των νυχτερινών αεροπορικών επιδρομών στα βόρεια και ανατολικά της χώρας,ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τα μέσα μεταδίδουν ότι τα μαχητικά πέρασαν δήθεν για βάση του ΙΚ αποθήκες σιτηρών και μύλους στη βόρεια πόλη Μανμπίτζ, αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει σχόλιο από την Ουάσινγκτον.
Οι επιδρομές στην Μανμπίτζ φαίνεται ότι είχαν θύματα μόνο αμάχους και όχι μαχητές, δήλωσε ο Ραμί Αμπντουλραχμάν, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου, ενώ τραυματίστηκαν ορισμένοι τζιχαντιστές,οι οποίοι, μεταδίδουν πάλι τα μέσα, προελαύνουν σε Συρία και Ιράκ, ώστε μετά να παρουσιαστεί ως αναγκαίο κακό η ανάτπυξη χερσαίων δυνάμεων στην περιοχή προς αντιμετώπισή τους.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.