Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ιμάμης του Λονδίνου στο κανάλι FOX: Σύντομα η Σαρία έρχεται στις γειτονιές σας! Και οι Βρετανοί κάθονται και τον ακούν να τους απειλεί.

Ιμάμης του Λονδίνου: Σύντομα η Σαρία έρχεται στις γειτονιές σας!

Ο ιμάμης του Λονδίνου Αντζέμ Χουντάρι (Anjem Choudary) διακήρυξε ότι η Σαρία θα εφαρμοστεί και στην Αμερική και ότι η Σαρία σύντομα έρχεται και στις γειτονιές σας, ενώ δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί τις σφαγές του Ισλαμικού Κράτους από τη συχνότητα του Fox την Τετάρτη.

Η αντίδραση του Χουντάρι στον αποκεφαλισμό του Τζέιμς Φόλεϊ ήταν, ότι «εάν οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν και σκοτώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και βασανίζουν ακόμα και σήμερα ανθρώπους στο Γκουαντάναμο, αυτά θα έχουν και τις επιπτώσεις τους».
Υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν υποχρεωτικοί εξισλαμισμοί χριστιανών από το Ισλαμικό Κράτος και επίσης αρνήθηκε το διωγμό των Γιαζίντι, δηλώνοντας ότι «οι Γιαζίντι, όσοι πήγαν στα βουνά, πήγαν στα βουνά πολύ πριν το Ισλαμικό Κράτος φτάσει σε αυτούς. Αρχικά μας είπαν ότι ήταν 40.000, μετά μας είπαν ότι ήταν 20.000 και στο τέλος είπαν ότι ήταν απλώς μερικές εκατοντάδες που δεν ζούσαν στην ύπαιθρο του βουνού αλλά σε χωριά κι όλα αυτά είναι ένα μάτσο ψέμματα. Οι χριστιανοί μάλιστα επιθυμούν να επιστρέψουν στη Μοσούλη γιατί συνειδητοποίησαν ότι η ζωή είναι καλύτερη υπό το καθεστώς της Σαρία (σ.σ. ισλαμικός νόμος)».
Στη συζήτηση στο κανάλι, αρνήθηκε να πει εάν οι γυναίκες τιμωρούνται εάν δεν ντύνονται όπως πρέπει, αλλά ομολόγησε ότι υπό τη Σαρία οι ομοφυλόφιλοι θα τιμωρούνται. Και κατέληξε: «Η Σαρία σύντομα έρχεται στις γειτονιές σας» και εξέφρασε την ευχή του για ένα παγκόσμιο Ισλαμικό Χαλιφάτο.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.