Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το Wikileaks για τον Γ. Καρατζαφέρη και τον ΛΑΟΣ



Μπήκε λέει, στο νοσοκομείο... δεν χρειάζεται να ξαναβγεί.

Πόπη Σουφλή




Εμπιστευτική αναφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ
αποκαλύπτει το Wikileaks με..
..ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/19, δηλαδή για 10 χρόνια και όπου αναφέρεται η
μυστική πολιτική στρατηγική του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη.
("Κλικ" στην εικόνα για μεγέθυνση)
Σύμφωνα με το έγγραφο, «ο Πρόεδρος (του ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης...κατάλαβε πως η αυξημένη πολιτική δύναμη σήμαινε ότι το κόμμα έπρεπε να απομακρυνθεί από τις προηγούμενες υπερεθνικές και αντισημιτικές ρητορικές του ...
Ο Καρατζαφέρης θέλει να κάνει θετικές κινήσεις προς την εβραϊκή ελληνική κοινότητα, να αυξήσει την επαφή του με Αμερικανούς αξιωματούχους, έχει μειώσει τη σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες και δεσμεύεται σε αντιρατσιστικές δηλώσεις».
Το έγγραφο συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κύριος Καρατζαφέρης έχει ως «τελικό στόχο» (ultimate goal) την «ένωση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ σε μία ευρεία κεντροδεξιά συμμαχία» και θα συνεχίσει να πιέζει τους βουλευτές της ΝΔ προς αυτήν την κατεύθυνση.
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.