Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης είχε στήσει η κόρη του Καψή του MEGA που αφέθηκε και ελεύθερη!


Εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης είχε στήσει η κόρη του Καψή!

Σε εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης είχαν μετατρέψει το σπίτι που έμεναν στην Αθήνα η κόρη του Μανώλη Καψή, Αλεξάνδρα Καψή (22 χρονών) κι ο 21χρονος φίλος και συγκάτοικός της.

Όπως διαβάζουμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι στην Αθήνα, μετά τη σύλληψη της Αλεξάνδρας Καψή στη Μυτιλήνη, βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους η μία 53,8 γραμμαρίων, η δεύτερη 9,9 γραμμαρίων και η τρίτη 3,3 γραμμαρίων, ένας σπαστήρας τρίφτης με υπολλείματα κάνναβης, μια γυάλινη και μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης και μια ζυγαριά ασφαλείας.
Το εργαστήριο στο οποίο το ζευγάρι καλλιεργούσε κάνναβη αποτελούνταν από τρεις λάμπες πρόωρης ωρίμανσης και τρεις μηχανισμούς εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας.
Βρέθηκαν ακόμα ένα ψηφιακό θερμόμετρο χώρου, ένα μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε έξι δεσμίδες από ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
Η 22χρονη Αλεξάνδρα Καψή συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης και την Παρασκευή το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές, η 22χρονη έφθασε στο λιμάνι με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να επισκεφθεί το Art Beach Festival, επειδή σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Όταν όμως το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, κατά την αποβίβαση της ο εκπαιδευμένος σκύλος του Λιμενικού μύρισε την κάνναβη που είχε πάνω της.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.