Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μαχητές του FSA που στηρίζει η ελληνική κυβέρνηση στη Συρία πετσοκόβουν άνθρωπο όπως ο χασάπης το κρέας



Στρατής Μαζίδης
Το ανατριχιαστικό βίντεο αναρτήθηκε στο youtube στο λογαριασμό του FSA (Free Syrian Army) ο οποίος θεωρείται μετριοπαθής και ελέγχεται από τη συριακή αντιπολίτευση.
Το πόσο μετριοπαθής είναι, φαίνεται από τον αποκεφαλισμό ενός σύριου αλαουίτη στριατιώτη (δεν ξεκαθαρίζεται αν ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε κατά την αποτρόπαια πράξη ή είχε σκοτωθεί νωρίτερα) του οποίου ο χασάπης πατά το κεφάλι και τον πετσοκόβει στην κυριολεξία.

Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.liveleak.com/view?i=78a_1404546802
καθώς προτίμησα να μην το ενσωματώσω ενώ όπως αναφέρει το live leak έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να επιτραπεί η φόρτωσή του ώστε να καταγραφεί ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα των τρομοκρατών.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση πέρυσι το καλοκαίρι τάχθηκε υπέρ της στρατιωτικής εμπλοκής κατά του Μπασάρ Αλ Ασαντ ώστε η πολιτική πτέρυγα του FSA να έρθει στα πράγματα.
Η ελληνική κυβέρνηση που καταγγέλλει το φασισμό εντός και τον χειροκροτεί εκτός τόσο στη Συρία όσο και την Ουκρανία.
Μήπως τα κεφάλια πέφτουν σε λάθος χώρα;
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.