Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ BOGDAN

nnnnn

H πρωτοφανής “ευαισθησία” και “αντικειμενικότητα” των δυτικών μέσων για το δράμα των βομβαρδισμών στην κωμόπολη του Snehsnoe της επαρχίας του Ντόνετσκ και την ευτυχή διάσωση του μικρού Μπόγκνταν έχει τη δική της πολιτική εξήγηση. Το ρεπορτάζ  του Associated Press που αναπαρήγαγαν ταχύτατα όλα τα διεθνή mainstream media, συνυπογράφει ο στρατιωτικός αναλυτής και σύμβουλος του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Dmitry Tymchuk. (video με υπότιτλους)

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Πρώτη φορά δόθηκε διεθνής δημοσιότητα σε έναν εγκληματικό βομβαρδισμό αμάχων από τους αμέτρητους που θερίζουν ανθρώπινες  ζωές και προκαλούν ανεπανόρθωτες τραγωδίες. Θα πίστευε κανείς ότι η αναμετάδοσή του πραγματοποιήθηκε κάτω από τη συναισθηματική φόρτιση της διάσωσης του μικρού αγοριού. Δυστυχώς ούτε αυτό το οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε -όπως και τόσα άλλα- στο youtube, είναι η αιτία της όψιμης συγκίνησης των political correct media.
hhkh
Υπάρχει στροφή στην πολιτική της ουκρανικής προπαγάνδας.  Η μέχρι τώρα γραμμή της σιωπής και του αποκλεισμού για  κάθε εθνοκαθαρκτικό, ρατσιστικό έγκλημα των ουκρανικών στρατιωτικών και παραστρατιωτικών δυνάμεων αντικαταστάθηκε από τη διαστρέβλωση.
kggugugugu
Kαθώς  ρωσικά και ρωσόφωνα κανάλια και δίκτυα (όχι πάντα οι δυτικές εκδόσεις των rt /rianovosti) δημοσιοποιούν τα φοβερά εγκλήματά τους με αποτέλεσμα αυτά να αναδημοσιεύονται στα “μη ελεγχόμενα”  μέσα επί  ευρωενωσιακού εδάφους, κρίθηκε σκόπιμη μια “επιθετική” προπαγανδιστική πολιτική.
<!more>
hvhvkh
Θα υπάρχει δημοσιοποίηση των πλέον αυταπόδεικτων εγκλημάτων πολέμου, αλλά με διαστρεβλωμένη την αλήθεια ως προς την ερμηνεία τους.  Ως υπεύθυνες θα κατονομάζονται οι δυνάμεις της πολιτοφυλακής ή της Ρωσίας.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Δοθέντος ότι είναι αδύνατο να διαθέτουν οι αντάρτες βομβαρδιστικά αεροσκάφη , μια μόνο εξήγηση μπορεί να δοθεί, ότι δηλαδή η ρώσικη αεροπορία   πραγματοποίησε αυτήν την αεροπορική επίθεση.
Dmitry Tymchuk ο συντάκτης του σχετικού άρθρου του ΑΡ
nnnkkkk
Το περιστατικό δεν είναι παρά μια κυνική και αιματηρή προβοκάτσια που στοχεύει στην αναξιοπιστία των Ενόπλων Δυνάμεων
Andrei Lysenko, εκπρόσωπος Τύπου του Ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Άσχημα ξημέρωσε σήμερα το πρωί για τους ανθρώπους μας στην μικρή πόλη του Σνεσνόχγιε κοντά στο Ντονέτσκ, όταν ξεκίνησε σφοδρή αεροπορική επιδρομή στο κέντρο της κωμόπολης. Ένα πενταόροφο κτίριο ισοπεδώθηκε καθώς και το κτίριο της Οικονομικής Υπηρεσίας . Υπάρχουν 10 θύματα πολίτες, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών … Υποθέτω οι αρχές του Κιέβου  παίρνουν εκδίκηση για την κατάρριψη των αεροσκαφών τους. Στη συνέχεια, το απόγευμα επαναλήφθηκε αεροπορική επιδρομή στην πόλη, αλλά ακούγεται ότι καταρρίφθηκε και πάλι και έπεσε  κοντά στην πόλη. …Όλη η οικογένειά μας κάθισε και προσεχήθηκε…
Nonorossia News, 15/07/14
hhhljbj
gggggggggggggggggggggggggggggg
 Στο  youtube  αναρτήθηκε αρχικά το βίντεο που δείχνει την αγωνιώδη διάσωση του 7χρονου Bogdan, μέσα από τα συντρίμια που άφησαν πίσω τους οι ουκρανικές αεροπορικές επιδρομές . Ειδικοί διασώστες, πυροσβέστες , προσωπικό των πρώτων βοηθειών και κάτοικοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν ελπίζοντας το παιδί να είναι ακόμα ζωντανό. Τελικά κατόρθωσαν να το απεγκλωβίσουν και ο μικρός  Bogdan διακομίσθηκε στο περιφερειακό νοσοκομείο του Ντονέτσκ για νοσηλεία.
ΤV Zveda 16/07/14
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Άλλο ένα χαρακτηριστικό της νέας επιθετικής προπαγανδιστικής πολιτικής είναι οι διαμαρτυρίες από τα διεθνή αξιόπιστα μέσα και κυρίως αγγλόφωνα για τη μη τήρηση των απαραίτητων κανόνων δεοντολογίας όσον αφορά το ρωσικό κανάλι 1 που μετέδωσε το ρεπορτάζ από τους προσφυγικούς καταυλισμούς με την σοκαριστική μαρτυρία περί της δημόσιας σταύρωσης μικρού παιδιού. Έσπευσαν όλα τα mainstrean media εγχώρια και μη να καταγγείλουν ως ψευδές και κατασκευασμένο ένα ρεπορτάζ με το οποίο  ουδόλως είχαν ασχοληθεί!
δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.