Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ” ΤΟΥ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ/ ΒΙΝΤΕΟ


oooooooo

Τα  άνανδρα στρατεύματα του Ποροσένκο βομβάρδισαν Οίκο Ευγηρίας στο Λουγκάνσκ που είχε και πτέρυγα Ασύλου Ανιάτων. Σκότωσαν τουλάχιστον πέντε ανήμπορους ανθρώπους που είχαν κινητικά προβλήματα. Άφησαν την τελευταία τους πνοή πάνω στα αναπηρικά καροτσάκια. 
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Χθες 28 Ιουλίου,  βομβαρδίστηκε γηροκομείο στο Shcherbakov  νοτιοανατολικά του Lugansk. Σκοτώθηκαν τέσσερις υπερήλικες και ένας μεσήλικας τετραπληγικός.Υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Οι νεκροί βρίσκονταν στον χώρο προαυλισμού και δεν μπόρεσαν να τρέξουν να προφυλαχθούν με τα πρώτα συρίγματα της ρίψης των ρουκετών από το ουκρανικό πυροβολικό.

lugansk_dom_prestarelyh_rasstrelyan_ukrainskimi_voyskami
Ο Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk δήλωσε:
Μακάρι ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, αλλά έσπευσε στην περιοχή η  Υπηρεσία Τύπου της πόλης και βιντεοσκόπησε με κάμερα το γηριατριακό κέντρο.Οι αρχικές πληροφορίες είναι για 5 πέντε νεκρούς αλλά υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Στο νοσοκομείο υπάρχει λίστα αναμομής.  Φανταστείτε τι σημαίνει η προσέλευση  30 με 40 τραυματιών και τι σημαίνει  η αντιμετώπιση τραυματιών  ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών. 
Η rusnena που δημοσίευσε σχετικό  άρθρο κλείνει με το σχολιασμό:Eίναι αλήθεια , δεν μπορούσαν  να τρέξουν…. .
Δείτε το βίντεο από το τοπικό κανάλι του Lougansk που λογοκρίνεται από το youtube ως “αποτρόπαιου περιεχομένου”:
dimpenews:οι νεκροί του γηροκομείου 28/07/14
dimpenews:οι νεκροί του γηροκομείου 28/07/14
 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.