Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ανατ. Ουκρανία: Ο Στρατός δηλητηριάζει τους Ρωσόφιλους με χημικά όπλα. Που είναι οι ΗΠΑ να επέμβουν ρε παιδιά;


Σχόλιο ΛΦ: Στο Ιράκ δεν ρίξανε τον Σαντάμ για τα ανύπαρκτα χημικά που είχε; Στην Συρία δεν ήθελαν να επέμβουν για τα χημικά που έριχναν οι  ισλαμοφασίστες που τα έπαιρναν από τους Τούρκους; Τώρα δεν θα τραβήξουν το αυτί των αγαπημένων τους ναζί;

Δεκάδες άνθρωποι κατέκλυσαν χθες στις 30 Ιουνίου, τα νοσοκομεία της περιοχής του Σλάβιανσκ με συμπτώματα δηλητηρίασης χλωρίου, μετά τον ισχυρό βομβαρδισμό από ομάδες του Κιέβου, που ελέγχονται από τις δυνάμεις  που πραγματοποιούν τη λεγόμενη «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στην ανατολική Ουκρανία, όπως σημειώνει το Ria Novosti επικαλούμενο τον  υπαρχηγό της  τοπικής πολιτοφυλακής, Ιγκόρ Στρέλκοφ.
Τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο πληθυσμός είναι  πόνος στους οφθαλμούς και κάψιμο στο λάρυγγα. Πιστεύουμε ότι αυτό προέρχεται από την επιρροή της χλώριου. Οι εκρήξεις  έγιναν στον αέρα και στη συνέχεια παρουσιάσθηκε ένα ρεύμα καπνού. Συνήθως εκτοξεύουν αυτά τα βλήματα,  όταν ο αέρας έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση», είπε.
Μάλιστα, την Κυριακή, εθελοντές ανέφεραν ότι ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποίησε άγνωστα χημικά όπλα στο χωριό Σεμιόνοβσκα, ένα από τα προάστια στη Σλάβιανσκ. Δύο πολίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο  σε κρίσιμη κατάσταση, όταν εισέπνευσαν  το αποτέλεσμα των βομβαρδισμών.
 Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.