Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΘΙΚΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥΣ


hjkbjb

Όσο και αν η διεθνής προπαγάνδα προσπάθησε να στοχοποιήσει με πλήθος δημοσιευμάτων την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ ότι υφάρπαξε και υπέκλεψε τα μαύρα κουτιά για να τα παραδώσει στην “ένοχη Μόσχα”, τα γεγονότα περίτρανα διαψεύδουν τις ενορχηστρωμένες συκοφαντίες.

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Οι αρχές της Νέας Ρωσίας όχι μόνο αποδεικνύονται αθώες του αίματος των νεκρών της αεροπορικής τραγωδίας, αλλά και αξιόπιστες ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας. Ο πολιτοφύλακας που εξ αρχής είχε αναλάβει τη διαχείριση της ασφάλειας του τόπου της συντριβής, ήταν ο ίδιος αυτοπροσώπως που χθές αργά το βράδυ, παρέδωσε άθικτα και ακέραια τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους στους μαλαισιανούς εμπειρογνώμονες.
Δείτε εδώ το βίντεο της παράδοσης των μαύρων κουτιών
hkkk
<!more>
Τα δυο μαύρα κουτιά  του αεροπλάνου περιέχουν ακέραιους τους μηχανισμούς καταγραφών της πτήσης, όσο και αν τα διεθνή ειδησεογραφικά μιλούσαν για αλλοίωσή   τους και αποστολή τους στη Μόσχα
Ένας εκ των Μαλαισιανών ειδημόνων ευχαρίστησε δημόσια την Λαική Δημοκρατία του Ντονέτσκ, χρησιμοποιώντας βέβαια τον τίτλο που σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Ποροσένκο αντιπροσωπεύει μια διεθνή τρομοκρατική οργάνωση.
Δήλωσαν με νόημα αναφερομένοι στην παλαιότερη τραγωδία:
Δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε τα μαύρα     κουτιά της πτήσης MH 370 και τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακτούμε αυτά τα κουτιά.
PHO53077b00-1165-11e4-8ab6-4c4735ac0eaf-805x453
Το ένα κουτί περιέχει τις συνομιλίες των μελών του πληρώματος και  το άλλο όλα τα τεχνικά δεδομένα της πτήσης .
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.