Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΕΠΙΔΟΞΟ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΤΟΥ

ηξξξξ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Από το αστυνομικό δελτίο της Σαουδικής Αραβίας.Και όμως δεν πρόκειται για φάρσα ούτε για ανέκδοτο.Όπως μεταδίδει η (tunistribune 29.07.14) ένας γάιδαρος σκότωσε σαουδάραβα που επειχείρησε να τον σοδομίσει.
Πρόκειται για ένα σείχη σαλαφιστή που βρήκε φρικτό θάνατο από το υποψήφιο θύμα του! Η αστυνομία της Σ.Αραβίας εντόπισε το πτώμα του την επομένη του επεισοδίου και πιστοποίησε ότι ο σείχης δέχθηκε μια θανατηφόρα κλωτσιά από το αθώο τετράποδο στο πρόσωπο και 3 χτυπήματα στο στήθος από το υπεραμυνόμενο ζωντανό όταν ο σείχης επιχείρησε να το κακοποιήσει σεξουαλικά.
Ο σείχης υπέκυψε στα τραύματα του μετά από βασανιστικούς πόνους. Η αστυνομία εντόπισε δεμένο το γάιδαρο και το σώμα του δράστη κοντά στο αυτοκίνητο. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο σείχης είχε βγάλει το παντελόνι του και το είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του ένα (4X4). Η αστυνομία εντόπισε ίχνη σπέρματος στο αθώο ζωντανό.
 dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.