Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ME TON AMEΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !


140308457376838

Το κόμμα DEB συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόξενο Θεσσαλονίκης Ρόμπερτ Σάντερς
Η ηγεσία του DEB στις 17/6/2014 ημέρα Τρίτη, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης.

Επιτροπή του DEB αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς, τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Ονούρ Χιντ και την υποψήφια ευρωβουλευτή και διευθύντρια διεθνών σχέσεων του κόμματος Λεϊλά Σαλίχογλου συναντήθηκαν με τον Αμερικανό πρόξενο Θεσσαλονίκης Ρόμπερτ Σάντερς και με άλλους διπλωμάτες. Στην συνάντηση με τους Αμερικανούς διπλωμάτες τέθηκαν τα θέματα και τα αιτήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, η επιτυχία του DEB στις ευρωεκλογές και οι εργασίες του κόμματος.
Μετά από την συνάντηση, η επιτροπή του DEB μετείχε σε δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόξενος Ρόμπερτ Σάντερς προς τιμήν εκπροσώπων φορέων και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων Β. Ελλάδας.
Ιστοσελίδα του DEB 18/6/2014
 Σχ : Το να αρχίσουμε να μεμφόμαστε τον Αμερικανό πρόξενο για την συνάντηση αυτή είναι εξαιρετικά κοντόφθαλμο. Να μεμφόμαστε τους εαυτούς μας πρώτα, που τόσα χρόνια ψηφίζουμε άτομα που διαμορφώνουν ένα τοπίο στη Θράκη, στο οποίο ευδοκίμησε το DEB….Oι Τούρκοι βρίσκουν και τα κάνουν. Εμείς τι κάνουμε ; 
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.