Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Βαρθολομαίος σε Βενιζέλο: "Στο πρόσωπό σας χαιρετίζω την έντιμον ελληνική κυβέρνηση"



ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΟ...
Βαρθολομαίος σε Βενιζέλο: "Στο πρόσωπό σας χαιρετίζω την έντιμον ελληνική κυβέρνηση"

 Έχεις ακούσει εντιμότατε, ότι η "έντιμος ελληνική κυβέρνηση" δολοφονεί μαζικά  αδυνάτους στον τόπο μας, την ίδια στιγμή που υπερβείνει εαυτόν σε μέτρα, πολιτικές και αποφάσεις που εδραιώνουν την παντοδυναμία της ξένης κατοχής???

Έχεις ακούσει εντιμότατε ότι ο "έντιμος" στο πρόσωπο του οποίου χαιρέτισες την "έντιμον", είναι ο πλέον...
λαομίσητος πολιτικός στον τόπο μιας και ανάμεσα σε όλα τ άλλα υπήρξε ο άνθρωπος που επανέφερε τον κεφαλικό φόρο μετατρέποντας τον τόπο μας σε γκεσταπίτικο σουλτανάτο???
Ή μήπως προτιμάς να σου θυμήσουμε εντιμότατε, ότι τόσο εσύ, όσο και ο "έντιμος" έχετε γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων σας τον Ελληνισμό και την ελληνορθοδοξία που σφάζεται στη μέση Ανατολή???
Να σου θυμίσουμε εντιμότατε πως όσο οι μάρτυρες της ορθοδοξίας σφάζονται από τους ισλαμοφασίστες, εσύ χαριεντίζεσαι ρίχνοντας νεοταξίτικες γέφυρες με τον Πάπα και ο "έντιμός" σου χαριεντίζεται με τους νεοναζί του Κιέβου, ανώ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ σας βγάζετε το σκασμό για το δράμα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας???
Όμποιος ομοίω... και τα υπόλοιπα τα ξέρεις εντιμότατε. Τόσο εσύ... όσο και ο "έντιμος". Ντροπή σας και στους δυό... έντιμοι.
ellinikoforoum.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.