Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το Υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους... Έλληνες ισλαμιστές


Ελλάς Ελλήνων ισλαμιστών: Το ελληνικό ΥΠΕΠΘ εύχεται καλό Ραμαζάνι στους... "Έλληνες" ισλαμιστές και τους παρέδωσε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για την γιορτή.
Όταν το 2004, κατασκευάστηκε το περίφημο ΟΑΚΑ με τα μοντέρνα φουτουριστικά μοτίβα του, είπαμε «χαλάλι» το χρήμα του Ελληνικού λαού που ξοδεύτηκε: οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεφαν στην πατρίδα τους και θα τα είχαμε τα γήπεδα και τις υποδομές για να τα καμαρώνουμε και να τα χαιρόμαστε για πολλά χρόνια μετά...

Κι όμως εν έτει 2014 το ιερό και αθάνατο ολυμπιακό πνεύμα δεν το χαίρονται πλέον οι Έλληνες αλλά το καρπώνονται οι οπαδοί σκοταδιστικών και ανθελληνικών θρησκειών, όπως είναι ο Ιεχωβαδισμός και το Ισλάμ.
Φαίνεται λοιπόν ότι το ΟΑΚΑ τελικά δεν κτίστηκε για τον αρχικό του σκοπό, αλλά για να... καταντήσει "ναός" της νεοταξικής πανθρησκείας.
Μετά λοιπόν, από τους Ιεχωβάδες παίρνουν σειρά οι μουσουλμάνοι για να γεμίσουν το ΟΑΚΑ... Κι ενώ μόλις χθες ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των λεγομένων Μαρτύρων του Ιεχωβά, σήμερα το υπ. Παιδείας έβγαλε ανακοίνωση για την παραχώρηση του χώρου στους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Από την Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, σχετικά με την παραχώρηση χώρων για την τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων, κατά την εορτή της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Id al Fitr)
Μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων (Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη), αποφασίστηκε στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, να παραχωρηθούν δωρεάν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους, κατά την μεγάλη εορτή της μουσουλμανικής θρησκείας, της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Id al Fitr), σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, δύο χώροι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), οι οποίοι κατά τα παρελθόντα έτη έχουν χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Ε.Φ. και του Ο.Α.Κ.Α. τις αιτήσεις τους μέχρι τις 18 Ιουλίου 2014.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους".
Και η ανακοίνωση του υπουργείου καταλήγει με τον εξής εξωφρενικό χαιρετισμό, όπου εκτός από το γεγονός ότι φαίνεται να έχει συνταχθεί από μουσουλμάνο ή ξαφνικά το υπουργείο να μεταλλάχθηκε σε μουσουλμανικό, "ελληνοποιεί" αυτόματα τους λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους!
"Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων εύχεται στους Έλληνες Μουσουλμάνους ο μήνας του Ραμαζανίου να είναι ένας μήνας αγάπης, ελεημοσύνης και καλών πράξεων".
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.