Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Μπανανιστάν: Κλήθηκαν σε απολογία από τον Αρειο Πάγο οι εισαγγελείς γιατί τόλμησαν να "αγγίξουν" τον Ε.Βενιζέλο!



goutzamani Ο.... "θεός" της... θεούσας, της έδωσε εντολή να καλέσει σε απολογία τους δυο ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
Τραβάτε επικίνδυνα στα άκρα, την οργή των ελλήνων και προκαλείτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, μανδαμ Ευτέρπη.....γιατί στα Λαϊκά Διοκαστήρια που θα στηθούν, εσείς, δεν θα κληθείτε σε απολογία.
Θα σας ανακοινωθεί απλά η ποινή της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!


Πόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δεν μάθαμε ακόμα, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, που έβγαλε λάδι τον Παπανδρέου,  Παπακωνσταντίνου και τον Γεωργίου για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.



Σε διευκρινήσεις υποχρεώθηκαν οι επίκουροι Εισαγγελείς Εγκλημάτων Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος, όπως ακριβώς ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, επειδή διαβίβασαν στη Βουλή της δικογραφία για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά με ύποπτους διάπραξης εγκλημάτων κατά των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου του Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου!
Οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί, σύμφωνα με πληροφορίες,
κλήθηκαν σε εξηγήσεις από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη (από την οποία είχε ζητήσει το ΠΑΣΟΚ να ελεγχθούν δικαστικά), στο πλαίσιο πειθαρχικής έρευνας.
Οι δυο εισαγγελείς φέρονται να είπαν ότι δεν διενήργησαν, αλλά ούτε μπορούσαν να διενεργήσουν, προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση υπογραμμίζοντας πως στο διαβιβαστικό τους έγγραφο προς την Βουλή, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και του υπουργείου Δικαιοσύνης, τήρησαν την διατύπωση που προβλέπει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών (νόμος 3126/2003).
Από τον 'Αρειο Πάγο διαρρέεται ότι "Οι εισαγγελείς δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διενεργήσουν έρευνα, εφόσον διαπιστώσουν την εμπλοκή πολιτικού προσώπου. Πρέπει στην περίπτωση αυτή να διαβιβάσουν την δικογραφία αμέσως στην Βουλή".
Στο διαβιβαστικό έγγραφο προς την Βουλή αναφέρεται ότι «… από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης, υπουργών μελών της κυβέρνησης συγκεκριμένα των, Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από την 17.10.2010 και επόμενα».
Θα λέγαμε την λέξη "Μπανανιστάν" αλλά νομίζουμε ότι προσβάλουμε τον πολιτικό πολιτιμσό και στα κράτη-μπανανίες και τα ασιατκά "-ιστάν"!
Πηγή



attikanea.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς της βουλης, , συγκάλυψαν αποσιωπήσαν και υπέθαλψαν , δικογραφία εσχάτης προδοσίας .... δες . ΣΙΩΠΟΎΝ ΟΙ 300σιοι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.. ..*δες (και κοινοποίησε) **Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
    Η άνω δικογραφία αυτη ,αφορά εσχάτη προδοσία και γιαυτο , δέν ειναι ασήμαντη όπως ειναι εκείνη των ομολόγων η του χρηματιστηρίου ή των υποβρυχίων , αλλα είναι μείζονος σημασίας καθώς αφενός οι ποινές κάθειρξής της, ειναι τουλάχιστο ισόβια δεσμά και και αφετέρου ,η κακουργηματική αποσιώπησή της, νομιμοποιεί την προδοσία ,και την κατοχή της Ελλάδας από ξένες δυνάμεις , Ενώ, ποινικές διώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα , δεν έχουν ξεκινήσει . Και αυτά, όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα , όχι μόνον οφείλουμε να τα γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και να αντιδράσουμε . Καθώς η εσχάτη προδοσία, θέτει σε αμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και συνεπώς , την ασφάλεια του κάθε πολίτη και της οικογένειάς του
    *** Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου πολιτικού ,(και του κάθε πολίτη ) ,οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο,,,,,,,,,,,,,,,,,,.***https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=pb.1230303395.-2207520000.1403887070.&type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.