Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Όλα τα είχαν σχεδιάσει. Θάτσερ το 1990: Η Ευρώπη θα έχει πρόβλημα με την Γερμανία και την Ελλάδα! (VIDEO)



Η προφητική πρόβλεψη της σιδηράς κυρίας για το ευρώ
9 ολόκληρα χρόνια πριν το ευρώ μπει στην Ευρώπη, η Σιδηρά Κυρία της βρετανικής πολιτικής σκηνής, Μάργκαρετ Θάτσερ είχε κάνει μία πρόβλεψη για τις επιπτώσεις που θα έχει η υιοθέτηση του ευρώ και δυστυχώς φαίνεται πως δικαιώνεται.
Μάλιστα σε ένα αυτοβιογραφικό βίντεο της που κυκλοφορεί η Θάτσερ απευθυνόμενη,προς τον ευρωπαϊστή διάδοχό της Τζον Μέιτζορ ότι το κοινό νόμισμα δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει βιομηχανικές υπερδυνάμεις όπως η... Γερμανία και μικρότερες χώρες όπως η ...Ελλάδα!
Μάλιστα κατέληγε στο συμπέρασμα πως το ευρώ θα καταστρέψει τις εθνικές οικονομίες...
Δείτε το video:




1 σχόλιο:

  1. ενας "αχυρανθρωπος" σαν τη θατσερ ειχε τη γνωση και τα κοτσια να πει την αληθεια που ολοι ηξεραν και συζητουσαν ανοικτα εκτος των δικων μας "σκιαχτρων" δημοσιογραφοπολιτικων του μπαλκονιου,της ελιας θρουμπας ,του πιτα γυρω απ'ολα,των ματιων,του pretendering και του alexis του μεγα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.