Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σε ψυχροπολεμική άβυσσο σύρει την Ελλάδα ο Ε.Βενιζέλος: «Σπρώχνει» από μόνος του τη Μολδαβία και την Γεωργία στο ΝΑΤΟ

samarasvenizelos_0


ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ

«Casus belli» προσπαθεί να δημιουργήσει στην Α.Ευρώπη και ειδικότερα στην περιφέρεια της Μαύρης Θάλασσας ο ΥΠΕΞ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος προωθώντας την ένταξη της Μολδαβίας και της Γεωργίας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, και προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στην Αλβανία «σπρώχνοντας» την ένταξή της στην ΕΕ χωρίς να έχουν λυθεί κρίσιμα ζητήματα για την ελληνική κοινότητα.

Ιδού ολόκληρη η απίστευτη δήλωση. «Εκφράζουμε την ελπίδα πως μέχρι το τέλος της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουμε την ευκαιρία να υπογράψουμε τη Συμφωνία Σύνδεσης με τη Μολδαβία και τη Γεωργία και να έχουμε παραχωρήσει στη γειτονική μας Αλβανία το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση χώρας.»
Θυμίζουμε ότι το χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία είναι απόρροια της επεκτατικής πολιτικής της ΕΕ προς την Αν.Ευρώπη και της εκδίωξης και της εκδίωξης της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του Κιέβου. Η Ρωσία έχει χαρακτηρίσει εμμέσως πλην σαφώς «casus belli»-αιτία πολέου την επέκταση της ΕΕ στην Γεωργία και στην Μολδαβία και είχε προειδοποιήσει ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από την Μόσχα.
Ο Ε.Βενιζέλος είναι σαφές ότι προωθεί προσωπική εξωτερική πολιτική εκμεταλευόμενος την ανυπαρξία του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά ο οποίος οχυρώνεται στο Μαξίμου και το μόνο που ελπίζει είναι να μη χάσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την κυβέρνησή του.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.