Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Την ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος του Πόντου, φιγουράρουν ο Καμίνης, ο Μπουτάρης, ο Μώραλης στις πρώτες θέσεις.

ποντιοι_αντάρτες

Εάν ρίξεις το όπλο, δεν θα “διοριστείς”. Θα πεθάνεις.
Ακόμα να καταλάβει ο Έλληνας ότι τα συμφέροντα του δεν πρόκειται να τα προασπίσει κανείς που δεν σέβεται την Εθνική μνήμη. Ακόμα να καταλάβει ότι το διεφθαρμένο σύστημα προωθεί απάτριδες αφού αυτοί, όπως και οι μαϊμού πατριώτες δεν έχουν κανέναν λόγο να υπερασπίσουν τον λαό. Αλλά μόνον τα συμφέροντα τους.

Όποιος αφήνει την σημαία να την πάρει ο αέρας, δεν εξυπηρετεί ούτε το δίκαιο, ούτε την “ανάπτυξη”.
Όποιος δεν αγαπά την Ελλάδα, αποκλείεται να αγαπήσει τους Έλληνες.
Και οι Έλληνες πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι τα πλούτη των νταβατζήδων είναι προϊόν ξεπουλήματος του λαού και της πατρίδας!
Και για τα επόμενα πέντε χρόνια, παλεύ0υν με νύχια και με δόντια για να επιβάλλουν βολικούς στο τελευταίο μετερίζι προάσπισης των εθνικών συμφερόντων.
Η ψήφος σου είναι η σφαίρα σου. Μην την χαραμίσεις επειδή κάποιος σου έταξε ότι εάν ρίξεις το όπλο θα πλουτίσεις και θα βολευτείς.
Εάν ρίξεις το όπλο, θα πεθάνεις. Εσύ και το Έθνος που σου εμπιστεύθηκαν στα χέρια σου οι πρόγονοι σου.



olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Πριν καθε εθνικη συμφορα φιγουραρουν πνευματικα υπανθρωποι. Λαος σε καταστολη, υπο την επηρεια του ψευδους, αδυνατει να εχει κριση πολιτη, αλλα του την διαμορφωνουν αλλοι με ιδιοτελεια προς ωφελος τους, μη χασουν την εξουσια και την εμπιστοσυνη προς αυτους που τους κουραρουν βλεπωντας μακρυτερα γεωστρατηγικα οι προστατες τους.
    Ο λαος αποφασισε, αλλα δεν αποφασισε. Αποφασισε χωρις ιχνος μνημης και αυτοπροστασιας. Εθαψε τους νεκρους κι ας φωναζουν απο τον κατω κοσμο και αγωνιουν για παρον και μελλον. Ετσι φωναζουν και οι Ποντιοι και κανεις δεν τους ακουει, γιατι βρησκονται στη φαση του παζαρεματος με αυτους που τους κατεσφαξαν.
    Προφητης δεν ειμαι κι ουτε ενορασεις βλεπω. Βλεπω την αλληλουχια των γεγονοτων και που μπορει να οδηγησουν αυτα. Η Ελλας, το λιγοτερο στο μεσα της δεκαετιας που ερχεται θα βιωσει εναν βιασμο της εθνικης της κυριαρχιας, ειτε αυτος ειναι απο την πλευρα του Αιγαιου, ειτε της Θρακης. Η πολιτικη ελιτ της χωρας εχει φτασει στο επιπεδο της πολιτικης αλητειας, αρχης γενομενης της ηθικης διολησθησης και του ατομοκεντρισμου, μεχρι το πλιατσικο που εστησε στα δημοσια ταμεια.
    Ο λαος δεν εχει ηγετες που να του μεταλαμπαδευσουν την Αρετη και την Ανδρεια και ετσι καλυπτεται απο τον καθε Καμινη και Μπουταρη. Ολοι αυτοι οι ψηφοφοροι που εφεραν αυτους πρωτους, εχουν ξεχασει κατι θεμελιωδες. Εξασφαλισαν τον εαυτον τους και εχουν αφησει τα παιδια τους φορα στα νυχια πνευματικων νανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.