Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Aποκλειστικό. Το ΣΤΕ ψήφισε ΥΠΕΡ ΤΕΜΕΝΟΥΣ (παρέμβαση ΝΔ;;;) Το κρατάνε κρυφό για τις εκλογές.


index
eeb18dde68203efb91d0f820cbc60ad8_XLΕίναι ξεκάθαρο ότι όλο το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, αίρει κάθε είδους εμπιστοσύνης σε μεγάλο μέρος της δικαιοσύνης για μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού και το σύνολο του έθνους.
Εχετε την εντύπωση πως το αποτέλεσμα της ξευτιλισμένης πόρνης (Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ), δεν το γνωρίζουν τουλάχιστον ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί;
Είδατε κάποιον να βγει να πει κάτι;
Και καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ, θέλουν πάση θυσία να γίνει το τζαμί...
Ο Καμμένος και ο Κασιδιάρης (ο Μιχαλολιάκος είναι φυλακή),ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ;;;Πόπη Σουφλή

image.ashx
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Παρατηρητών, οι οποίοι βρίσκονται παντού, πριν λίγο, ανώτατη δικαστικός του ΣτΕ δήλωσε σε κατ ιδίαν συζήτηση, ότι η ολομέλεια τους με οριακή πλειοψηφία , αποφάσισε υπέρ της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους.
Όλο αυτό συμβαίνει με χρήματα του ελληνικού λαού και σε μια περίοδο που ο ιθαγενείς έλληνες αυτοκτονούν.
Πληροφορίες απο την ίδια πηγή μιλάν για
μια απόφαση την  οποία με μεγάλη ευκολία θα μπορούσε κάποιος να την συσχετίσει με  το γεγονός ότι η ηγεσία της δικαιοσύνης, με μια πρωτοφανή νομικίστική μεθόδευση, εξαρτάται απο την κυβερνητική βούληση.
Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν, ομιλούν για ενοχλητικά ενημερωτικά τηλεφωνήματα κυβερνητικών στελεχών σε δικαστικούς αλλά και οχλήσεις ξένων πρεσβειών σε κυβερνητικά στελέχη.
Είναι ξεκάθαρο ότι όλο το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, αίρει κάθε είδους εμπιστοσύνης σε μεγάλο μέρος της δικαιοσύνης για μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού και το σύνολο του έθνους.
Σε κάθε περίπτωση την απόφαση θα την λάβει ο ελληνικός λαός, στο όνομα του έθνους και ασχέτως αριθμητικών συσχετισμών….
Είναι αναμενόμενο η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ να προσπάθησε να κρατήσει την είδηση κρυφή μέχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ, προκειμένου να μην έχει νέες διαρροές προς  κόμματα του ελληνοχριστιανικού τόξου.
Για μια ακόμη φορά, οι ρεπουμπλικανοί εκμεταλλεύονται τους έλληνες προωθόντας την σιωνιστική ατζέντα.
Ωστόσο…όσοι αγωνίστηκαν για να μην γίνει η Αθήνα ισλαμαμπάντ, είναι σίγουρο πως δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα και θα συνεχίσουν τον νομικό αγώνα.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Σημείωση
1.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ
2.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ….ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Τ Ε
ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πηγή attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.