Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Για πρώτη φορά εδώ και 1,5 αιώνα η Σουηδία εγκατέλειψε την ουδετερότητά της και προκαλεί την Ρωσία…

e3_1

Σχόλιο ΛΦ: Αν αναρωτιέστε γιατί δείτε και το σημερινό άρθρο: «Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό», λέει ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ. Η Σουηδία, το ρατσιστικό κράτος που δεν επιτρέπει άλλη άποψη σε θέματα μετανάστευσης, πολιτισμού κτλ. Στο τέλος μπορείτε να διαβάσετε κείμενα που αφορούν την Σουήδια.. Το αγαπημένο κράτος κάθε νεοταξίτη, πολυπολιτισμικού αριστερού, αντιφά κτλ.


ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΑ AWACS E-3A TOY ΝΑΤΟ NA ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΕΕΧ

Η Σουηδία εφεξής αποτελεί στόχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει την πολιτική της ουδετερότητας και να παράσχει διευκολύνσεις στο ΝΑΤΟ» δήλωσε ανώτερός αξιωματούχος του ρωικού υπουργείο Άμυνας μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Σουηδίας να επιτρέψει τη χρήση του εθνικού εναέριου χώρου της από τα αεροσκάφη εναέριας έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου (AWACS) E-3A Sentry του ΝΑΤΟ!

Η Μόσχα θεωρεί πλέον ότι ενιοποιήθηκε ο σκανδιναβικός αμυντικός χώρος των χωρών του ΝΑΤΟ, πλην τηςΦινλανδίας που αποκουθεί πιο προσεκτική πολιτική και ανάλογα θα φερθεί ειδικά απέναντι στην Σουηδία
Ο λόγος για την απόφαση που αφορά αποκλειστικά τα AWACS που επιχειρεί η Συμμαχία (NATO E-3A Component) και όχι αυτά που επιχειρούν σε εθνικό επίπεδο διάφορες χώρες–μέλη του NATO, είναι η συνεχιζόμενη κρίση στην Ουκρανία η οποία κάθε άλλο φαίνεται ότι βαίνει προς εκτόνωση.
Σύμφωνα με όσα κοινοποιήθηκαν, τα ΝΑΤΟϊκά E-3A Sentry από τις 8 Μαΐου θα μπορούν κάθε δύο ημέρες να διέρχονται του σουηδικού εθνικού εναέριου χώρου κατά τη μετάβαση τους από τη Νορβηγία στην Πολωνία, σαρώνοντας ταυτόχρονα και οτιδήποτε υπάρχει στην περιοχή από την πλευρά των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων μέχρι και την βόρειο θάλασσα. Είναι μιαβαριά πρόκληση προς την Ρωσίας, δεδομένης της ουδετερότητας της Σουηδίας όλα αυτά τα χρόνια που η ρωσική απάντηση σίγουρα θα είναι σκληρή.
“Ηδη δεκάδες επιθετικά ελικόπτερα Mi-28N Night Hunter και Ka-52 Alligator της Ρωσίας πραγματοποιούν ασκήσεις στα βορειοδυτικά της χώρας και συγκεκριμένα στα σύνορα με τις χώρες της Βαλτικής, όπου το ΝΑΤΟ επιδεικνύει μία έντονη στρατιωτική δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες.
Πρόκειται για ελικόπτερα της νεοσυσταθείσας (δημιουργήθηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο) 15ης Ταξιαρχίας που εδρεύει στην αεροπορική βάση Ostrov και διαθέτει ότι πιο σύγχρονο οπλικό σύστημα έχει να επιδείξει η Ρωσική Αεροπορία Στρατού και μάλιστα σε μεγάλο αριθμό.
Αυτή τη στιγμή διαθέτει τρεις μοίρες επιθετικών ελικοπτέρων Mi-28N Night Hunter και Ka-52 Alligator, ενώ το επόμενο διάστημα θα προστεθούν άλλες δύο μοίρες. Σε αυτές πρέπει να προστεθούν και τα ελικόπτερα μεταφοράς-μάχης Mi-8MTV-5 και Mi-26T.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ασκήσεων από τον υπουργό Άμυνας, ο εκπρόσωπος της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας Oleg Kochetkov, υποστήριξε πώς «ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, με έδρα την περιοχή του Πσκοφ, έχουν αρχίσει τακτικές εκπαιδευτικές πτήσεις στα σύνορα της βορειοδυτικής Ρωσίας».
«Πρόκειται για δεκάδες πτήσεις ελικοπτέρων Mi-28N Night Hunter και Ka-52 Alligator, καθώς επίσης και Mi-8MTV-5 και Mi26T», πρόσθεσε χωρίς όμως να προσδιορίσει πότε θα ολοκληρωθούν αυτές οι ασκήσεις.
Πιθανότατα η αιτία άφιξης των E-3 να είναι ακριβώς αυτές οι ασκήσεις.
Το βέβαια είναι ότι στις επόμενες ημέρες θα δούμε ρωσικά μαχητικά να συνοδεύουν Ε-3 που θα προέρχονται από την Σουηδία. Και έπεται συνέχεια…
defencenet.gr

Σχόλιο ΛΦ: Διαβάστε ποιά είναι η Σουηδία.. Η χώρα που εκθειάζουν σαν σύγχρονη και πρότυπο κτλ. 
Σουηδία: Πιστωτική του μέλλοντος… η παλάμη!
ΣΟΥΗΔΙΑ: Νέος νόμος κάνει ευκολότερη την δίωξη εκείνων που «μιλάνε αρνητικά» για τους μετανάστες
Η Σουηδία από «χώρα μοντέλο» μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα σταλινικού στυλ που όλοι φοβούνται μην τους στιγματίσουν ως «ρατσιστές» (video)
Μαθήματα "δημοκρατίας" από την Σουηδία: Σχολείο απέλυσε καθηγητή γιατί τον «κάρφωσε» μαθήτριά του ότι ανήκει σε κόμμα που αντιτάσσεται στην μετανάστευση και στην ΕΕ!
ΣΟΥΗΔΙΑ: Ρατσιστής όποιος φοράει μπλούζα με τη σημαία της χώρας;
Η WiMAX αρρώστησε ολόκληρη πόλη στη Σουηδία και ο Σαμαράς μας τάζει free wifi!
Το 23% των γυναικών στη Σουηδία θα βιαστεί από τριτοκοσμικό μετανάστη!
Σουηδία- Αδιανόητο. Επέτρεψαν σε παιδόφιλο να υιοθετήσει παιδί. Έφθασαν μέχρι εκεί !
ΣΟΥΗΔΙΑ: «Σουηδός» Ιμάμης στέλνει όπλα στους αντάρτες στη Συρία
ΣΟΥΗΔΙΑ: Εφημερίδα συνεργάζεται με ομάδες Antifa για την κατάρτιση καταλόγων ατόμων που επικρίνουν τη μετανάστευση στο διαδίκτυο
Η Σουηδία πονηρός σύμμαχος NSA-GCHQ, υπέκλεπταν τη Ρωσία!
Στη Σουηδία επέτρεψαν στους μουεζίνηδες να κραυγάζουν από τους μιναρέδες. Πάρτε μία γεύση.. "πολυπολιτισμικότητας"
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πρώτος «γάμος» ομοφυλόφιλων σε Συναγωγή
ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο δισεκατομμυριούχος Εβραίος επίσκοπος της εκκλησίας της Σουηδίας Åke Bonnier, υποστηρίζει ότι η εκκλησία θα πρέπει να αλλάξει την Αγία Γραφή, έτσι ώστε να μην οδηγεί σε «αντισημιτισμό»
Την πλήρη αποτυχία της πολυπολιτισμικότητας δείχνουν οι ταραχές στη Σουηδία
Ξεκίνησε η "λάσπη" κατά της Κύπρου με δηλώσεις από Σουηδία, Αυστρία και Μάλτα.
Οι Σουηδοί μας εγκαλούν γιατί… βιάζουμε και μηνύουμε τουρίστριες!
«Απελάστε τους άντρες. Αυτοί φταίνε για τους βιασμούς και όχι οι μετανάστες...», λέει Σουηδέζα βουλευτής των Πρασίνων
Δυσφήμηση της Κρήτης από σουηδική εταιρεία

1 σχόλιο:

  1. OTI KI AN AUTOI OI KOLOBLAXOI RATSISTES KAI NA LENE ' PANTA HTAN TA KA8HKIA THS KOINWNIAS .. H TELEIA KOUMOUNISTIKH XOUNTA OLOU TOU PLANHTH SE OLOKLHRO TO MEGALEIO THS ME GRABATA WS SHMERA OPWS PANTA .. 8A HTAN KALO NA ARXIZOUN NA AFANIZONTAI APO SHMERA STIS DIAKOPES SKOTADISMOU TOUS '' ETSI KI ALLIWS NEKROI EINAI EDW EPANW OLOI TOUS -MA POIOS TOLMA NA PEI LEKSH SE ENA KRATOS ME APOLUTH KOUMOUNISTIKH XOUNTA ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.