Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η κριτική επιτροπή έδωσε το 12αρι στο καρναβάλι της Αυστρίας. Οι Έλληνες είχαν ψηφίσει Αρμενία. Σας δουλεύουν κανόνικατα..




Σχόλιο ΛΦ: Γιατί την γνώμη σας την έχουν γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όπως και την ψήφο σας. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πληρώνετε τα μηνύματα για την ψηφοφορία στην τραβέλοβίζιον και τους φόρους σας στο κράτος.

Δεύτερη στη σειρά κλήθηκε να ψηφίσει η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και αυτοί ήταν οι βαθμοί που δώσαμε:

Πολωνία 1
Σουηδία 2
Νορβηγία 3
Ελβετία 4
Ουκρανία 5
Ουγγαρία 6
Αρμενία 7
Ολλανδία 8
Ρωσία 10
Αυστρία 12
Ωστόσο, διαφορετική γνώμη για το τραγούδι που έπρεπε να κερδίσει στην 59η Eurovision είχαν το ελληνικό κοινό που πήρε μέρος στο televoting και η κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EBU, οι Έλληνες τηλεθεατές έδωσαν την πρωτιά στην Αρμενία, τοποθετώντας τη νικήτρια Αυστρία στη δεύτερη θέση. Η ελληνική κριτική επιτροπή έφερε στην πρώτη θέση την Αυστρία, στη δεύτερη την Ολλανδία, ενώ η Αρμενία ήταν στη 12η.
Δείτε στον πίνακα τι ψήφισε κάθε μέλος της επιτροπής και τι το τηλεοπτικό κοινό. Α είναι οι βαθμοί του Βασίλη Απέργη, Β του Κώστα Παντζόγλου, Γ της Ροδάνθης Παπαδέα, Δ του Άγγελου Μακρή και Ε της Μαίρης Συνατσάκη.


zappit.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν ρωτησει καποιος αυτους τους φωστηρες (τυφλα στα ματια τους) της κριτικης επιτροπης, καποια παπαρια θα βρουν να αραδιασουν προκειμενου να δικαιολογήσουν την ψηφο τους σε εκεινη την πουσταρα. Το κοινο το εγραψαν στα αρχηδια τους και μονο η δικη τους αισθητικη και ακουστικη ειχε αξια.
    Οσο η χωρα θα κυβερναται απο τετοια πολιτιστικα μορφωματα που την ανωμαλια την εχουν κανει δικαιωμα, αυτο που βλεπουμε ειναι το ελαχιστο σε αυτα που θα ακολουθησουν στο μελλον.'Η πας ως χωρα με ενα τραγουδι που να λεει κατι και να προβαλει τον πολιτισμο της κι ας ερθει τελευταια ή δεν πας καθολου.
    Αυτο το καρακιτσαργιο κοστισε καποια χρηματα. Αυτα, ποιος τα πληρωσε για να δουμε εναν ανωμαλο; Αναφερομαι αποκλειστικα για την Ελλαδα που ψαχνει τη δεκαρα. Μηπως τα πληρωσε η κριτικη επιτροπη; Δεν νομιζω, τους πληρωσαμε και αυτους για να μας δωσουν τα φωτα της τυφλας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.