Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Απάτη η είδηση για την κοπέλα που της έραψαν το στόμα στην Σ. Αραβία. Η είδηση πρωτοδημοσιεύτηκε σε αραβικό site



Απάτη η είδηση όπως θα διαβάσετε εδώ που δημοσιεύσαμε και εμείς εδώ

Εδώ η είδηση από το (αραβικό προφανώς) erspress.com και πιό κάτω η μετάφραση που κάναμε  σε εικόνα από τo google translate.
O φίλος μπλόγκερ heilgap που την μετέφρασε και την πρωτοδημοσίευσε στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε ποτέ να ξέρει ότι το συγκεκριμένο αραβικό site έπεσε προφανώς σε παραπληροφόρηση ή έστησε κάποια καλοστημένη απάτη. Και αν αυτή η είδηση είναι απάτη, δείτε παρακάτω μερικές ειδήσεις από το πιό ρατσιστικό κράτος (ειδικά σε σχέση με τις γυναίκες) στον πλανήτη. Και είναι μόνο από την Σαουδική αραβία..


Γυναίκα στη Σαουδική Αραβία
Σαουδική Αραβία: Γυναίκες διεκδικούν το δικαίωμα στην οδήγηση
Ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού των γυναικών στη Σαουδική Αραβία
Σαουδική Αραβία: Εργάτες ετών 12 στα «κάτεργα» εργολάβων
Δεν επέτρεψαν σε άνδρες διασώστες να πλησιάσουν φοιτήτρια στη Σαουδική Αραβία
Σαουδική Αραβία σήμερα: Δείτε πως φέρεται στους μετανάστες η χώρα που μαζί με το Κατάρ χρηματοδοτεί “κέντρα μεταναστών” και “αντιρατσιστικούς νόμους”.
Μια μουσουλμανική οικογένεια στη Σαουδική Αραβία τιμά την εορτή της γυναίκας ... με άγριο ξυλοδαρμό και βιασμό της εξ Αιθιοπίας οικιακής βοηθού της !!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.