Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων: «Αν γίνει δημοψήφισμα για το τζαμί να γίνει και για όλες τις χριστιανικές εκκλησίες»!



Πρωτοφανείς και προκλητικές δηλώσεις από τον γενικό γραμματέα θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργο Καλαντζή!
Ο Γ. Καλαντζής, λοιπόν, με αφορμή δήλωση του κ. Σπηλιωτόπουλου πως θα κάνει
δημοψήφισμα για το τζαμί στην Αθήνα, δήλωσε πως αν είναι έτσι πρέπει να γίνεται δημοψήφισμα και για κάθε νέα χριστιανική εκκλησία που ανεγείρεται!

Συγκεκριμένα η δήλωση του γγ Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζή (ο οποίος σημειωτέον έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου του Θεόδωρου Πάγκαλου) έχει ως εξής:
«Ο κ. Α. Σπηλιωτόπουλος, ως βουλευτής της Ν.Δ., έχει ψηφίσει τον νόμο για την κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα και μάλιστα στη συγκεκριμένη τοποθεσία που αυτό θα γίνει. Το 2009 ανέλαβε υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Είχε δηλαδή και τη δυνατότητα και την ευθύνη να διατυπώσει τη διαφωνία του και να αλλάξει τον νόμο για το τζαμί. Δεν το έπραξε» και συμπληρώνει με τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι:
«Για να μην εξευτελισθεί διεθνώς η χώρα αν γίνει δημοψήφισμα μόνο για το τζαμί στον Ελαιώνα, η μόνη λύση είναι να γίνεται τοπικό δημοψήφισμα για κάθε χώρο προσευχής στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας εκκλησιών»!
Ασχέτως με το γεγονός ότι όσα καταλογίζει στον κ. Σπηλιωτόπουλο είναι αληθή, κάτι που αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ο πλέον ακατάλληλος - τόσο από το χώρο της ΝΔ, αλλά και γενικότερα - για να υψώσει τη σημαία κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, το σχόλιο του Γ. Καλαντζή όσον αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες είναι εντελώς απαράδεκτο, για αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης και δη γενικό γραμματέα Θρησκευμάτων!
Δεν γνωρίζει δηλαδή ο κ. Καλαντζής ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι η επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους βάσει Συντάγματος;
Ή μήπως είναι «λαθρομετανάστης» και ο ίδιος, και ανερχόμενος με αντιδημοκρατικό τρόπο στο αξίωμά του, ξέχασαν να τον πληροφορήσουν σχετικά, εκείνοι που τον τοποθέτησαν εκεί;
defencenet.gr

6 σχόλια:

  1. Ο κ.Καλαντζης εχει δικαιο καθως και η ορθοδοξια ειναι ειναι Ασιατικη θρησκεια και επιβλιθηκε με απανθρωπες συνθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οχι ασχετος, γνωστικα δειγνεις ελλειποβαρης. Το θεμα δεν ειναι αυτο. Αλλα αν θελεις να ειναι και αυτο. Αλλο Ορθοδοξια και αλλος χριστιανισμος που περιλαμβανει την καθε παπαρια που φυτρωνε στο κεφαλι του καθε Παπα και την εκανε Αλαθητο. Ετσι σου το λεω χοντρικα για να μην μπλεξουμε.
      Τωρα, οσο για αυτον τον κουρδισμενο μωρό που τον υπερασπιζεσαι, κατσε και ρηξε μια ματια ματι στην υλη που διδασκεται απο το Δημοτικο μεχρι το Λυκειο και χωρις να αυτολογοκρινεσαι,πεσμου με το χερι στην καρδια, η υλη παιδαγωγει νεος ή πιθηκους. Σε ενημερωνω οτι θα χρειαστεις αρκετη ειληκρια και θαρρος να παραδεχτεις κι αν εισαι γονιος. με βασει την παιδαγωγηση που θα εχουν τα παιδια σου, στο γηρας σου και στις παρεες τους θα σε αποκαλουν, ο γερος μου υποτιμητικα στην καλυτερη και στην χειροτερη να σε πεταξουν στο γηροκομειό.
      Αυτη την Ελλαδα του αυριο θελεις;

      Διαγραφή
    2. Ασιατική θρησκεία; για αυτό έχει τόσο πολλου΄ς χριστιανούς εκεί; όσο για το απάνθρωπες θα συμφων΄σω.. ξέρεις τι είναι να είσαι χριστιανός και να σε πετάνε για αυτό στα λιοντάρια; προφανώς όχι..

      Διαγραφή
  2. Αυτος ο τυπος της φωτογραφιας εκανε τις δηλωσεις αυτες; Ολοι αυτοι δεν εχουν, ουτε ιστρικη κι ουτε εθνικη συνειδηση. Ειναι της θεωριας, ο,τι φαν κι ο,τι πιουν κι ο,τι αρπαξει ο κωλος τους. Ετσι τον μεγλωσε η σαπιλα του ΠΑΣΟΚ και της ψευτοαριστερας, μαζι βεβαια, με τους γεννετηκα μεταλλαγμενους δεξιους, που πεταν τις κορωνες πατριωτισμου να τις ακουν οι γεροι και χασουν τις ψηφους των. Αυτος ο εκπαιδευμενος πιθηκας δεν φερει καμια ευθυνη, λειτουργει με λογισμικο κι οχι με συνειδηση.
    Αντι λοιπον αυτα τα λαμογια να μην σηκωνουν κεφαλι απο τα χοντρα βιβλια και να σχεδιαζουν τη μεγαλουργια του Ελληνισμου, σαν ελληνοφωνοι που ειναι, δεν χανουν την ευκαιρια να μπηγουν το καρφι στο κουφαρι της αναπηρης πνευματικα Ελληνικης Κοινωνιας.
    Τον Στρατηγο Μακρυγιαννη δεν τον εχουν μελετσει, παρα μονο ακουστα τον εχουν, οταν ειπε μενει και μαγια. Αυτη η μαγια ειναι που θα πνιξει τους νεογενητσαρους μεσα στην κουνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aλήθεια αυτόν τον Καλαντσή πια μάνα τον γέννησε ; Απορώ .... Μήπως καμμιά Τουρκάλα ; Αλλά βέβαια , τι θα πεί ; πως αλλιώς θα δικαιολογήση αυτός ο προδότης τα λεφτά που παίρνει απο την επίσης προδοτική και δοσίλογη κυβέρνηση που υπηρετεί ; Γιατί δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως ηλίθιο . Μόνο σαν προδότη ούτε καν σαν γεννήτσαρο . Γιατί πιστεύω ακράδαντα πως ότι κάνει το κάνει ενσυνεινείδητα . Ελπίζω κάποια στιγμή να έχει και αυτός την τύχη που επεφύλασε ο Κολοκοτρώνης σε άτομα με τις ίδιες απόψεις .
    Όσο για σένα Μουσταφά ( Ανώνυμε 3 : 26 ) Γιατί αυτό το όνομα θα είχες αν οι πρόγονοι σου δεν ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι , Και μάλιστα θα είσουν και πολύ υπερήφανος γιαυτό . Αλλά δεν θα είσουν Έλληνας . Η ιστορία είναι μία και όποιος έχει αυτοσεβασμό και είναι αμερόληπτος δεν την ερμηνεύει κατα το δοκούν . Και μάλιστα με γνώσεις ελλιπείς και με οδηγό την εμπάθεια και το μίσος . Μην είσαι κορόϊδο ψάξε μόνος σου τις πηγές με δικά σου μέσα , τώρα που το επιτρέπει και η τεχνολογία , αλλιώς θα σε πατρονάρουν . Ένα τελευταίο: Σήμερα στην Τουρκία , στον Πόντο κυρίως , ζουν μερικά εκατομύρια Τούρκων Ελληνικής καταγωγής .Το ξέρουν καλά πως είναι Έλληνες στην καταγωγή και έχουν διατηρήσει και την γλώσσα την Ελληνική . Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να ανήκουν στους γκρίζους λύκους να είναι φανατικοί Μουσουλμάνοι , να αγαπούν την Τουρκία ως μητέρα τους και να θέλουν να σφάξουν όλους τους Έλληνες γιατί τους θεωρούν προδότες για το 1922 και όχι μόνο . Τα ίδια είσαι και σύ . Τι λέει ο λαός εξάλλου ; : ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεκτό λοιπόν να γίνει δημοψήφισμα και για τις δύο πλευρές.
    Άν όμως βγεί θετικό αποτέλεσμα για τις εκκλησίες και αρνητικό για τα τζαμιά θα τα εφαρμόσουν?
    ΔΝΤ (Δεν νομίζω Τάκη)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.