Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σιωπηρή εξέγερση …φωτός στην “Τουρκία”. Μαζικό προσκύνημα στον Αη Γιώργη απο “Τούρκους” σήμερα! (Βιντεο)

20140423-084947.jpg


Την αγάπη και την ελπίδα τους για «κάτι καλύτερο» θα αναζητήσουν και σήμερα με μαζική παρουσία κατά χιλιάδες στην Πρίγκηπο, στον Αη Γιώργη τον Κουδουνά.
Νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τη θρησκευτικότητά τους με τρόπους που δεν παραπέμπουν σε καμία περίπτωση στο Ισλάμ. Μνήμες αιώνων καταχωρημένες στο DNA τους,
έρχονται στο φως. Και όλοι υπομονετικά στην ουρά για πολλές ώρες, θα περιμένουν να προσκυνήσουν τον Άγιο τους…
Η Πίστη μας, η Ορθοδοξία, μπορεί να βάλλεται στην Ελλάδα, από αστείους τύπους και με πολλούς τρόπους για να ξεριζωθεί, αλλά αλλού, κάτι συμβαίνει και συμβαίνει με ανεξήγητα γρήγορους ρυθμούς… enthusiast
Δείτε το συγκλονιστικό βιντεο:

olympia.gr

5 σχόλια:

  1. Τελικά οι κρυφοχριστιανοί είναι πάρα πολλοί και αρχίζουν να μην το κρύβουν, μέχρι την επόμενη γενοκτονία που θα οργανώσουν οι υπάνθρωποι (τούρκοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις χθες γυρησα από το Πατριαρχειο οπου εκανα Ανασταση.Μου εκανε εντυπωση ότι βγενοντας μετα το τελος της τελετης με τις λαμπαδες και το Αγιο φως στο χερι μας πλησιαζαν οι Τουρκοι και μας εδειναν το φιλι της αγαπης.και μας ελεγαν διαφορες ευχες στα Τουρκικα..Εμεις εδώ δεν τους αφήνουμε να εχουν ένα χωρο για την προσευχη τους.Αυτα τα λεω να τα ακουνε κατι υπάνθρωποι (Ελληνες) σαν τον ΑΕΚΑΡΑ κ.τ.λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες βρε κακομοιρη????
      ξερεις ποσες εκλησιες μας εχουν καταστρεψει οι μογγολοι?
      μηπως δεν σου ελεγαν ευχες στα τουρκικα ? αλλα σου ριχνανε καντηλια?
      την προπαγανδα σου αλλου

      Διαγραφή
  3. Κάθε χρόνο υπήρχε προσέλευση Τούρκων στον Αγιο Γεώργιο τον Κουδουνά, οι οποίοι μάλιστα άφηναν κι αφήνουν χαρτάκια με τις ευχές τους. Το ίδιο συμβαίνει και στο μοναστήρι στης Παναγίας, κοντά στο Κουσάντασι (περιοχή Αϊδινίου). Η αγάπη κι ο σεβασμός που δείχνουν οι Τούρκοι πολίτες προς τους Έλληνες, με έχει εντυπωσιάσει και με ανάγκασε να δώ με άλλο μάτι τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Οι Έλληνες τους αποκαλούμε "Μογγόλους" και "Τουρκαγάδες" κι οι Τούρκοι μας αποκαλούςν "αδέλφια" και "γείτονες". Η πολιτική -και των 2 χωρών- παίζει άσχημα κι ελεεινά παιχνίδια εις βάρος των πολιτών για να μπορεί να μας ελέγχει. Διαίρει και βασίλευε, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι..... και δεν έίχαν άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε του 6:35 μ.μ., την προπαγάνδα σου εκεί που σε παίρνει και σε ηλίθιους που μπορούν να την καταπιούν αμάσητη.

    Όταν οι τούρκοι εμφανίστηκαν στην Μικρά Ασία, την Κωνσταντινούπολη, τον Πόντο, την Καππαδοκία και όλες τις άλλες από αιώνες Ελληνικές περιοχές που οι κάτοικοι τους υπέστησαν γενοκτονία, βρήκαν τις εκκλησίες εκεί, δεν τις έφτιαξαν εκείνοι για τους Έλληνες υπόδουλους και παρόλα αυτά, δεν τις σεβάστηκαν. Ούτε τις εκκλησίες, αλλά ούτε την θρησκεία που εκπροσωπούσαν.

    ΕΔΩ είναι Ελλάδα, όποιος θέλει να έρθει να ξέρει ότι δεν θα μπορεί να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα όπως θα ήθελε, αλλιώς να μην έρθει. Δεν τους καλέσαμε και ούτε είμαστε υποχρωμένοι να τους φτιάξουμε και τέμενος επειδή μας κατσικώθηκαν με το έτσι θέλω.
    Πολύ είναι που συντηρούμε ήδη και τα υπάρχοντα.

    Αμάν πια με τον κάθε ανεγκέφαλο που το παίζει υπεράνω, χωρίς να σκέφτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.