Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Γ. Σακελλαρίδης: «Θα ήταν τιμή μου να είμαι ο πρώτος δήμαρχος της Αθήνας που θα πάντρευα ομοφυλόφιλους»

sakelaridis1-600x399

Να τον χαίρεστε !


Ξεκάθαρα υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων τάσσεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και δεν το κρύβει.
Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε στο twitter αν ως Δήμαρχος θα κάνει γάμους σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, απάντησε άμεσα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήταν τιμή μου να είμαι ο πρώτος δήμαρχος της Αθήνας που θα το έκανε»
sakellaridis_tweet
crashonline.gr

5 σχόλια:

  1. Αν ο ιδιος δεν ειναι αδερφη, που οι πιθανοτητες να ειναι, ειναι μεγαλες, η και στην αλλη περιπτωση ως ηθικα μεταλλαγμενος εχει προσχωρισει και δεχτει την ανωμαλια ως δικαιωμα που πρεπει να επιβληθει με την ψυχολογικη βια αρχικα και στη συνεχεια με ποινικη διαδικασια σε οποιον εκφραζει την απεχθεια του.
    Εχει γεματο το στομαχι του ο ανωρημος αυτος νεανιας μωρος και τον απασχολει ο πρωκτος και η φαγουρα του ή τους, αλλα δεν ρωταει οτι την Αθηνα απο ισορικη πολη του πνευματος, κατι διαστροφικοι επιδιωκουν να την κανουν αντρο κολασεως των τερψηπρωκτων.
    Αυτη ειναι η νεοταξικη αριστερα και δεξια, που θελει να επιβληθει στους πλυθησμους παγκοσμιως, δια της αυτοκρατοριας υποπτων παγκοσμιων επιδιωξεων. Ενας εκπροσωπος τους ειναι και αυτος ο βλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα προβλήματα τα ΄χουνε λυμένα οι που στηδες μας έμειναν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατί μετά τους ομοφιλόφιλους να μην αποκτήσουν δικαίωμα γάμου και οι μαλάκες; ή αυτές που χρησιμοποιούν δωνητές,, και γιατί να μην κάνουν παρέλαση και αυτές που το έχουν αξύριστο..... Και μετά από ένα μήνα να γίνει και παρέλαση με αυτούς που τους αρέσουν οι όρημες,, πχ.?? ... Οι κοινωνία εκτός από ταξικά,,, θα πρέπει και να οργανωθεί σεξουαλικά..... Να δω σωματεία για μαλάκες,, και ας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νααααι, κόσμος βγαίνει στους δρόμους και πανηγυρίζει! Γκέι, λεσβίες, λαθρομετανάστες, αναρχικοβλάκες, διαδηλωτές όλου του κόσμου ελάτε! Η Αθήνα του κύριου Σακκελαρίδη σας περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sothikan oi omofylofiloi alla ti simasia exei afoy den tha eklegeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.