Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν. Ασκήθηκε δίωξη κατά του Ηλία Κασιδιάρη για... υποκλοπή!

Ασκήθηκε δίωξη κατά του Ηλία Κασιδιάρη για... υποκλοπή!


Ποινική δίωξη  από την εισαγγελία Πρωτοδικών  κατά του  βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία  Κασιδιάρη ασκήθηκε πριν από  λίγο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για υποκλοπή  και  χρήση υποκλαπέντος υλικού με  βάσει το αρ  370  Αʼ του  Ποινικού Κώδικα .

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται είναι πιθανόν  να συλληφθεί ο βουλευτής  ενώ οι κατηγορίες  που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές  κάθειρξης  έως δέκα έτη.
Σύμφωνα με νομικές πηγές επισημαίνουν ωστόσο  ότι το αδίκημα της υποκλοπής    αντικρούεται με την επιχειρηματολογία από πλευράς κατηγορουμένου  περί  μη αποδεικτικών στοιχείων ότι το τέλεσε ο ίδιος.
Αντιθέτως  εκείνο της  χρήσης  υλικού από παγιδευμένες  συνομιλίες   θεωρείται  ισχυρό όπλο για τη Δικαιοσύνη.
kontranews.gr

3 σχόλια:

  1. Aς ηταν εντιμοι οταν ασκουσαν τις ποινικες διωξεις, να μην λουζονται τωρα τις πραξεις τους οι φασιστες του συνταγματικου τους τοξου, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κ.α. Γατος γαμει, γατος σκουζει, αυτο κανουν αυτοι οι δημοκρατες του κωλου. Δεν το γνωριζαν οτι η πολυ καμαρηλα βγαζει τη βρωμια στην ατμοσφαιρα;
    Οποιος εχει αρχηδια και το δικιο με το μερος του δεν φοβαται. Φοβαται συνηθως ο ολιγοψυχος που τρεμουν τα γονατα του και δινει και κωλο, αρκει να απαλλαγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ;;;;;
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 27/3/2014......
    ΑΡΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΟΝΟΝ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε μετα να πιστέψεις στην "ανεξάρτητη δικαιοσύνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.