Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αυτοί που πολεμούν την απελπισία με ανθρωπιά


voithita
Το μόνο που σώζει την Ελλάδα την περίεργη αυτή εποχή που διανύουμε είναι το φιλότιμο κάποιων καθημερινών ανθρώπων της διπλανής πόρτας που βάζουν πλάτη σε συνανθρώπους τους, προκειμένου να αναπνέει η χώρα. Μπορεί το παγκόσμιο σύστημα να χρηματοδοτεί εγκάθετους για να διεισδύουν στην κοινωνία και να φυτεύουν την απόγνωση και το ψέμα στην καρδιά των ανθρώπων, ωστόσο χάρη στο φιλότιμο και την βοήθεια των λίγων, υπάρχουν αυτοί που με προσωπικό κόστος αφυπνίζουν τους καλοπροαίρετους.

Αυτoοί που μπορούν πλέον και βλέπουν ότι κάποιοι θέλουν την Ελλάδα με όλο και λιγότερη ανθρωπιά, όλο και λιγότερη ιστορική γνώση, όλο και λιγότερη πίστη, όλο και λιγότερη ελπίδα, όλο και λιγότερη πραγματική ενημέρωση, αλλά με όλο και περισσότερη απελπισία, προκειμένου να αποδεχθούμε οικειοθελώς μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία πρεσβεύει υποτίθεται την ειρήνη και έναν κόσμο ήρεμο χωρίς σύνορα, αλλά στην πραγματικότητα θέλει δούλους που θα ζούνε χωρίς σύνορα αλλά μέσα σύνορα που το σύστημα θα υπαγορεύει.
Συγκρατούμενοι είμαστε όλη σε μια μεγάλη φυλακή που έχει στηθεί πάνω στον πλανήτη και απλά αναμένουμε πλέον να εμφανιστούν οι δεσμοφύλακες σε όλο τους το … μεγαλείο. Το κλειδί είναι να μην χαθεί η ανθρωπιά. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε, μην ανησυχείτε! Η καρδιά πρέπει να μείνει καθαρή και το μυαλό δεν θα αργήσει να ξυπνήσει. Και τότε…
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.