Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΣΦΑΓΕΙΩ : Μαζικός αποκεφαλισμός 7 αιχμαλώτων Σύριων φαντάρων στο ΙDLEB – Εικόνες ΣΟΚ


1

Τα εσφαγμένα αρνία της συριακής αποκάλυψης στραγγίζουν το αίμα τους βασανιστικά στάλα τη στάλα στον εφησυχασμένο ατομικισμό και καλούν σ΄Ανάσταση Πνευματική.Εισίν ώδε.



Μ.Παρασκευή Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τη νέα μαζική σφαγή νεαρών αμούστακων Σύριων στρατιωτών από ισλαμιστές στο Ιdleb.Πρόκειται για ένα νέο εξωφρενικό έγκλημα πολέμου κατά αιχμαλώτων που παραβιάζει και κονιορτοποιεί το Διεθνές Δίκαιο.
Την σοκαριστική αποκάλυψη πραγματοποοιεί το ειδησεογραφικό alhadathnews.net στις 18/04/13.Το υλικό προέρχεται και από βίντεο που αναρτήθηκε σε φιλοτζιχαντιστικό site.Η τελετουργική σφαγή έγινε στο χωριό Brive Idlib.Σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ 7 νεαρά παιδιά του Συριακού στρατού.Σειρά ανέκδοτων φωτογραφιών αναρτήθηκε σε fb και twitter σε λογαριασμούς του FSA και των εξτρεμιστών.
Σύμφωνα με μια πηγή οι τρομοκράτες αιχμαλώτισαν τους 7 φαντάρους.Τους σκότωσαν,τους αποκεφάλισαν και διαπόμπευσαν δημοσίως τις ακέφαλες σωρούς στους δρόμους των χωριών προς παραδειγματισμό.
Από τη μέθη του αίματος οι δήμιοι ήταν ασυγκράτητοι.Τεμάχισαν τα σώματα με αιχμηρά αντικείμενα για να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των θυμάτων ενώ έστησαν γλέντι παραφροσύνης για να γιορτάσουν το γεγονός.Στη συνέχεια εμπαίζουν και παίζουν με τα κεφάλια τα καρφώνουν σε σίδερα και τα περιγελούν τα μπουκώνουν με φαγητό.Μικρά παιδιά τα επιδεικνύουν στην κάμερα.Το σαρδόνιο και σαρκαστικό γέλιο τους είναι ενδεικτικό της παραφροσύνης που την είπαν επανάσταση.
Το βίντεο με τα ακέφαλα σώματα που είναι διάτρητα από σφαίρες δηλωτικό του μένους των δολοφόνων δεν αντέχεται να το βαστάξει ανθρώπινη ψυχή.Στο Ιdleb εκεί που μαρτύρησαν οι επίσκοποι.
Τα εσφαγμένα αρνία της συριακής αποκάλυψης στραγγίζουν το αίμα τους βασανιστικά στάλα τη στάλα στον εφησυχασμένο ατομικισμό και καλούν σ΄Ανάσταση Πνευματική.Εισίν ώδε.
ΠΡΟΣΟΧΗ Ακολουθούν εικόνες ΦΡΙΚΗΣ
Όποιος θέλει μπορεί να τις δει πατώντας στους από κάτω συνδέσμους ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 7 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 9
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 10
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 11
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 12
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 13
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 15
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 16
triklopodia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗΝ 'ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ'!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣΚΟ;; Ή ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΡΥΦΙΩΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΕ;;;;;;

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΧΩΝ!
    ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA ΠOY EΠITEΛOYN TO BAΡBAΡON EΡΓON ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΟΝΤΑ.ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΡΙΘΜΟΝ ΘΗΡΙΟΥ.... ΩΣ ΧΩΡΕΣ,ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ(ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ)ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ!
    ΚΡΑΤΗ:ΑΜΕΡΙΚΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΚΑΤΑΡ+ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ-ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΥΠΟΥΛΗ ΑΓΓΛΙΑ Κ.Α. ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.....
    ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ:ΟΜΠΑΜΑ-ΜΕΡΚΕΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΟΛΑΝΤ-ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ-ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ-ΣΕΊΧ ΑΛ ΘΑΝΙ-ΚΑΜΕΡΟΝ-ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ-13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ-ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ+ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΩΝ....
    ΙΕΡΑΤΕΙΑ:ΒΑΤΙΚΑΝΟ(ΜΑΥΡΟΣ-ΑΣΠΡΟΣ-ΓΚΡΙΖΟΣ ΠΑΠΑΣ)-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ=ΑΠΑΝΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!ΣΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ...

    ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΟΊΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ...ΚΟΛΒΕΝΜΠΑΧ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΘΑ'ΧΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ(ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΙΗΣΟΥΪΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΕΡ ΧΑΝΣ,ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ)ΟΙ ΣΙΒΥΛΛΕΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....ΤΡΕΜΕ ΓΕΡΟΣΑΤΑΝΑ!

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ Τ'ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ 'ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ' ΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ.
    ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΙΓΚ ΝΤΑΝΤΥ ΓΙΑΧΒΕΔΑΚΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.