Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ποιος είπε ότι σταμάτησε η χρηματοδότηση των ΜΚΟ;;; 400.000 € στην ΜΕΤΑδραση για υγειονομική περίθαλψη λαθρομεταναστών



Επειδή σε αυτή την χώρα υπάρχει αξιόπιστη πολιτική ηγεσία που ο λόγος της είναι συμβόλαιο και αυτό που μας είπε υπεύθυνα σοβαρά και κατηγορηματικά είναι πως δεν χρηματοδοτούν πλέον ΜΚΟ.

Δείτε λοιπόν πως το υπουργείο εσωτερικών διέθεσε 400.000 ευρω σε μια ΜΚΟ που ασχολείται με την υγειονομική περίθαλψη των λαθρομεταναστών στα δημόσια νοσοκομεία.
 Εν τέλει σε αυτή την χώρα για να έχεις σωστή υγειονομική περίθαλψη πρέπει να μπεις παράνομα από τα σύνορα.

https://www.facebook.com/panagiotis.leliatsos?fref=nf
kolotoubes.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτο το καρκινωμα που λεγονται Μ.Κ.Ο. καποιος πρεπει να βρεθει να τις ξεδοντιασει. Ο Πουτιν ειχε την αδιαπραγματευτη θεση γυρω απο αυτες και τις ξεπατωσε απο τη ρυζα. Αριστος γνωστης του ρολου τους δεν καθησε να διαβουλευτει μαζι τους γιατι φορουσαν την προβια του αρνιου και απο μεσα λυκοι. Λυκοι, δεν ειναι μονο αυτοι που τα τσεπωνουν εδω στην Ελλαδα των υπερευαισθητων, αλλα και αυτοι που τα δινουν. Ειδικοτερα αυτοι που τα δινουν, θα πρεπει να καθησουν στο σκαμνι και να αφησουν στην παντα τα πονετικα κειμενα και των ανθρωπισμο τους. Ειναι χρηματα απο εμας για εμας και οχι για τον καθε εισβολεα που ηρθε να βρει καταφυγειο ελπιδας. Να κατσουν στις χωρες τους και εκει να κρεμασουν τους ηγετες τους για το χαλι που τους εχουν φερει. Οχι να ερχονται εδω και οι διαφοροι Μ.Κ.Ο. πρακτορες να τους βαζουν να ζηταν και Τζαμια. σε λιγο θα μας ζητησουν και κωλο. Πρεπει να κατσουμε γιατι το θελουν οι δημοκρατικες δυναμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.