Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ομαδική σφαγή σε τουαλέτα σύριων στρατιωτών μέχρι και αποκεφαλισμό παιδιού από αυτούς που υποστηρίζουν οι Τούρκοι. Όχι δεν θα ακούσετε τίποτα για αυτά από τον Νίκο Δήμου...- ΒΙΝΤΕΟ


 

Αποκεφαλισμός παιδιού
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ / Σταφυλά Π
Ειδεχθές έγκλημα. Σφαγή σε τουαλέτα. Μαζική δολοφονία αιχμαλώτων Σύριων στρατιωτών. Τα εγκλήματα πολέμου δεν έχουν τέλος. Ολοκληρωτικός πόλεμος. Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter από τον λογαριασμό " LattakianMuslim".


η σφαγή στην τουαλέτα
Παρόμοια είχε σφαγιασθεί από την οργάνωση “Ο στρατός του Νότου” ο αξιωματικός Darwish σε τουαλέτα.Αργότερα αποδείχθηκε ότι κι αυτό ήταν έργο της al Nusra – Al-Qaïda. Φωτογραφίες της στυγερής δολοφονίας των ομήρων αναρτήθηκαν σε φιλοτζιχαντιστικό fb αλλά και σε βίντεο στο διαδίκτυο με τίτλο που αναφέρεται σε αλαουίτες σφαγιασθέντες. Η σφαγή πραγματοποιήθηκε στο αρμένικο χωριό Nab'ain (Ekizolukh) που βρίσκεται 4 km δυτικά του Kesab που με τη σειρά του απέχει μόλις 59 χλμ από την Λαττάκεια.

Με το ξίφος για να πάρει κεφάλια χριστιανών και αλαουιτών

η σφαγή στην τουαλέτα

Η αλ Κάιντα καταπατητής αρμένικων χωριών

η σφαγή στην τουαλέτα

Κούρδος μαχητής που εκτελέστηκε στη Ράκκα και εκτέθηκε σε δημόσια θέα και στο twitter
Σε λογαριασμό του twitter pic.twitter.com/69anOQnHr3 αναρτήθηκε αποκεφαλισμός αλαουίτη στρατιώτη όπως αναφέρει το μήνυμα στο σημείο-πύργο 45 στα τουρκμένικα βουνά της Λαττάκεια που διέπραξαν οι εισβολείς τζιχαντιστές από την Τουρκία.

Ο αποκεφαλισμός στον πύργο 45
Oι τζιχαντιστές τρομοκράτες της Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα παρακλάδι της Αλ Κάιντα αποκεφάλισαν στην Derra στο Νότο της Συρίας και άλλους αιχμάλωτους στρατιώτες μ΄αλαλαγμούς Aλλάχου Ακμπάρ ο Θεός είναι μεγάλος. Ανάρτησαν στο διαδίκτυο το έγκλημά τους αλλά το λογόκρινε η υπεραισθησία της Youtube.
το βίντεο φρίκης της σφαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.