Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ξαναχτύπησε ο φίλος της «Χρυσής Αυγής» Χρήστος Γούδης !!! "Εβραίοι οι Σπαρτιάτες-Ιμπεριαλιστής ο Μέγας Αλέξανδρος", άρχισε να μάς λέει, ο ενδιαφερόμενος και για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου καθηγητής των Πατρών... "Mr Misrael" !



 Ο εβραίος στο πνεύμα και πιθανόν και στο αίμα Χρήστος Γ(ι)ούδης δεν μπόρεσε να κρυφτεί στην εκπομπή "Μακελειό" του Στέφανου Χίου στις 10.2.2014 και υπερασπίστηκε με πάθος τους εβραίους, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει τον Μ. Αλέξανδρο ως ιμπεριαλιστή, και ότι καλά μας έκαναν (εμάς των Ελλήνων) οι Μακκαβαίοι, και τι καλοί που ήταν που ήθελαν τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του Ισραήλ, ότι οι Σπαρτιάτες ήταν εβραίοι, ότι έχουμε πολλά κοινά,
ότι τη φωτιά στη Σμύρνη δεν είναι σίγουρο ποιος την έβαλε, μπορεί να την έβαλαν οι Έλληνες, ότι η Ρεπούση "φταίει" όχι γι' αυτά που έγραψε αλλά γι' αυτά που δεν έγραψε κι ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε κακή, ρατσιστική, αντιεβραϊκή παιδεία. Ο "συνωστισμός|" της Ρεπούση δεν πείραξε τον Γιούδη αλλά τον πείραξε πολύ που το βιβλίο του Μαζάουερ μεταφράστηκε στα ελληνικά ως "Θεσσαλονίκη, η πόλη των φαντασμάτων" ενώ έπρεπε να μεταφραστεί "Σαλόνικα" όπως ονομάζουν την πόλη οι εβραίοι. 
     Δείτε από το 1.32.00 και μετά



    Ο  Γιούδης πάντως έχει ήδη εκδηλώσει το φρόνημα και τις καταβολές του με το ποίημα Μισραήλ, στο οποίο καλεί τους εβραίους να πορευτούν (κι αυτός μαζί τους) προς τη Σαλονίκη (και όχι μόνο). 
    Ο Γιούδης, όπως είναι γνωστό, μετά την περιπλάνησή του σε διάφορους πολιτικούς χώρους, έφτασε και στον χώρο των εθνικιστών οι οποίοι τον καλοδέχτηκαν, προφανώς για να τα 'χουν καλά με τους εβραίους. Για να κατευνάσει τους αντιδρώντες, επιδεικνύοντας εβραϊκή ξεδιαντροπιά μετέφρασε ποιήματα του φανατικού αντισημίτη Έζρα Πάουντ και τόλμησε να γράψει και ποίημα για τον Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα. Γνωστή εβραϊκή τακτική....Μάλιστα, ο Γιούδης συζητεί με τη Χρυσή Αυγή να είναι ο υποψήφιός της στην περιφέρεια της Πελοποννήσου.  Αλλά, όπως είπαμε, το ποιος είναι πραγματικά ο Γιούδης το αποκαλύπτει ο ίδιος στο ποίημα "Μισραήλ"

ristorante-verona.blogspot.gr
esxatianasxesi.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Γεμίσαμε από ανθέλληνες μασόνους - οβριούς που θέλουν με το έτσι και καλά εξουσίες κ.λ.π.
    Μαζί του και όλα τα δήθεν πατριωτικά φρούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΔΗ .. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουστ βρωμιαρη προδοτη σκατο εβραιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν γνωρίζετε τις θέσεις και την προσφορά του Γούδη στον πατριωτικό και εθνικιστικό χώρο. Παρεξηγείτε πολύ αφελώς τις θέσεις του και αυτό δικαιολογείται μόνο αν δεν τον έχετε παρακολουθήσει καθόλου όλα αυτά τα χρόνια. Η ένταξη του στη Χ.Α τη στιγμή που όλοι απειλούνται και τρομοκρατούνται από το καθεστώς δείχνει μεγάλη γενναιότητα. Η συστράτευση επίσης του έτερου μεγάλου διανοητή Ιωάννη Σχοινά στο ίδιο ψηφοδέλτιο μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Για να πάρετε μαι ιδέα από Γούδη διαβάστε τί έγραφε το 2010 για τη λαθρομετανάστευση και την ιθαγένεια: http://biocosmology.blogspot.gr/2010/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.