Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Οδυσσέας Πατεράκης: Ένας Χιτλερικός Υμνητής του Σατανά, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη!



 
Ο εικονιζόμενος Οδυσσέας Πατεράκης, δεν είναι άλλος από τον γνωστό συγγραφέα του...πονήματος με τίτλο «ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ», που προλόγιζε μάλιστα ο Μιχαλολιάκος!
Φαίνεται λοιπόν, πως ήρθε η ώρα να...επιβραβευθεί το «έργο» του, αφού η Χρυσή Αυγή του έδωσε το «χρίσμα» του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη στην Κρήτη: ΕΝΑΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, υποψήφιος με εκείνους που μας λένε πως «δεν είναι σατανιστές αλλά Ορθόδοξοι Χριστιανοί» και οτι «δεν είναι ναζί αλλά Έλληνες εθνικιστές».

Αντί άλλου δικού μας σχολίου, ακολουθεί πλούσιο αφιέρωμα στο...συγγραφικό έργο του κ. Πατεράκη. Απολαύστε το, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του (ακόμα και του προφίλ του στο Facebook) που «ξεχειλίζουν» Ελληνισμό και Ορθοδοξία:






λ



hellas-orthodoxy.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτα καπτοποι προτεσταντιζοντες να τα αφησουν στην ακρη και μη τους παιρνει ο πονος για την Ορθοδοξια. Στην ουσία ειναι εκπροσωποι του Μαμμωνά, αλλοι κατω απο τα ρασα κι αλλοι βαθια μεσα στην ψυχη τους. Μη θελουν να ανοιξουμε ενα τετοιο κεφαλαιο διοτι το ιστορικο βαθος εχει πολλα να τους αποκαλυψει. Ανατρεχουν σε κειμενα και δινουν ερμηνειες αναλογες των βαθυτερων επιθυμιων τους. Αν ειναι να ερμηνευσουμε με αυτη την ρηχότητα αυτα επιθυμουν, τοτε θα πρεπει να ανοιξουμε και την Πλαια Διαθηκη και εκει θα δουμε αρκετες εικονες, που μονο ο Θεος δεν ειχε στη σκεψη του.
    Ολοι αυτοι που καρδιοπονουν για την Ορθοδοξια, εκτος φωτεινων εξαιρεσεων, ειναι θεομομπαιχτες και πονηρουληδες. Ας αφησουν τα σαπια, κι αν εχουν τη δυναμη να παρουν το λιθαρι να το ριξουν πρωτοι. Ειναι οι ιδιοι που αποκαλουν τους αρχαιους Ελληνες ειδωλολατρες. Χωρις να κανουν τον κοπο να μας πουν τι σημαινει "ειδωλο" γιατι το γνωριζουν καλα. Το ειδωλο ειναι η σκια, αλιμονο αυτοι που εδωσαν νοημα στην ουσια, να το εβαζαν στα ποδια φοβουμενοι την σκια τους. Ποιοι; αυτοι που ερμηνευσαν τα παντα και σημερα ενα μεγα μερος της θεολογιας στηριζεται πανω σε αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.