Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Θα φανταζόσασταν ποτέ λαθρομετανάστες να μπαίνουν παράνομα στις ΗΠΑ και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου έξω από το αμερικανικό Κογκρέσο για να καταγγείλουν την Αμερικανική Ακτοφυλακή; Η ΞΕΦΤΙΛΑ του Ελληνικού κράτους δεν έχει όρια




Θα φανταζόσασταν ποτέ λαθρομετανάστες να μπαίνουν παράνομα στις ΗΠΑ και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου έξω από το αμερικανικό Κογκρέσο για να καταγγείλουν την Αμερικανική Ακτοφυλακή; Η ΞΕΦΤΙΛΑ του Ελληνικού κράτους δεν έχει όρια.


strategyreport

2 σχόλια:

  1. Από πότε είναι οι ΗΠΑ πρότυπο στη μεταναστευτική πολιτική και μέτρο σύγκρισης για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων???Ναι όντως η ξεφτίλα του Ελληνικού Κράτους δεν έχει όρια άλλα στο ακριβώς αντίθετο από αυτό που υπονοεί το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιό κράτος μιλάμε ? Για το κράτος Ελλάδα που στην ουσία δεν έχει σύνταγμα , επειδή έχει παραβιαστεί και παραβιάζεται συνεχώς ? Για το κράτος, που υπογράφει όλα τα μνημόνια και έχει εξαθλιώσει το λαό του με τους συνεχείς φόρους και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων ? Γιατί σε αυτό το κράτος ζει και βιώνει ενας ηρωικός Λαός , η υπομονή του οποίου εξαντλείται και ενας θεός ξέρει πως θα αντιδράσει και τι θα γίνει μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.