Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Οι αναρχοφασίστες έκαναν την εμφάνιση τους. Άγρια επίθεση αναρχικών σε εκδήλωση για τα Ίμια στην Καβάλα!


patriotiki-kinisi-kavalas
Σχόλιο ΛΦ: Είναι φασισμός να μην σε αφήνουν να τιμήσεις ήρωες. Είναι φασισμός 50 τσογλάνια που κόπτονται περί ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων των άλλων πλην των Ελλήνων, να μην επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να τιμήσει νεκρούς. Παραθέτω κάτω μία εικόνα για το τι είναι πατρίδα κατά τον Μπακουνίν, πατέρα των αναρχικών. Ας το διαβάσουν οι σημερινοί δήθεν αναρχικοί που ντροπιάζουν αυτόν και την λέξη αναρχία για να καταλάβουν οτί πατρίδα δεν είναι το απεχθές σημερινό κράτος. 


Ομάδα περίπου 50 αναρχικών επιτέθηκαν στην περιφρούρηση της “Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας” για την εκδήλωση των Ιμίων,που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην πλατεία Νίκης, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.Αφού χτύπησαν την περιφρούρηση στην συνέχεια έδιωξαν από την πλατεία τους συγκεντρωμένους φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.
Αμέσως μετά ομάδα 4-5 ατόμων κινήθηκε σε μαγαζί φερόμενου αντιεξουσιαστή, του έσπασαν την βιτρίνα ενώ προσπάθησαν να του βάλουν και φωτιά.
makeleio.gr






ΥΓ: Διαβάστε και την παρακάτω συζήτηση για να καταλάβουμε επιτέλους τι είναι φασισμός και τι όχι.

3 σχόλια:

  1. Το μαγαζί που επιχειρούσαν να κάψουν είναι του συλληφθέντος αναρχικού και έστειλε δικούς του να το κάψουν (Καθ ομολογίαν του) Για προβοκάτσια. Αύριο οδηγείται στον Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό που συντελειται στην χωρα μας δεν εχει προηγουμενο........ουτε σαν χωρα ουτε ως πολιτες αυτης της χωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ανωμαλιες λαμβανουν χωρα συνηθως απο μειωψηφιες γραικυλων που τους παρεχουν και την αναλογη προβολη απο αυτους που τους καθοδηγουν.
    Οι τυποι αυτοι με την καθοδηγηση της εθνομηδενιστικης αριστερας και την ανοχη της μασωνοδεξιας, εχουν επι της ουσιας κανει συμμαχια. Αυτος ο τυπος που το παιζει μαγαζατορας, ενας πρακτορας ειναι, γιατι κανεις δεν παει γυρευοντας να του καψουν την περιουσια. Μαλλον αυτος τα εχει παρει προκαταβολικα και εστειλε αλλους πρακτορες με την προβια εθνικιστη να του το καψουν. Ας διαβασουν περι αναρχισμου και τοτε θα μαθουν ποσο αποβρασματα και εγκληματιες ειναι.
    Οταν θα ερθει συντομα η ωρα της απαλλαγης απο αυτα τα καρκινωματα, ο ποινικος κωδικας δεν θα τους χωραει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.