Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ. 30.000 Οι ανεκτέλεστες αποφάσεις που αφορούν αλλοδαπούς κακοποιούς. Δεν εχει εντοπιστεί η εθνικότητα 53.000 καταδικασθέντων.



Γράφει η Μαίρη Λαγανά
Διάστασεις λαμβάνει το φαινόμενο των χιλιάδων ανεκτέλεστων δικαστικών αποφάσεων που αφορούν κυρίως αλλοδαπούς.Τα τελευταία χρόνια με την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στην χώρα μας,χιλιάδες ειναι οι υποθέσεις που αφορούν την τέλεση ποινικών αδικημάτων και απασχολούν τα ελληνικά δικαστήρια.

Ωστόσο οι καταδικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται εις βάρος των παρανομούντων λαθρομεταναστών δεν εκτελούνται ποτέ.......είτε γιατι οι καταδικασθέντες δεν ήταν παρόντες, είτε γιατί δεν εμφανίστηκαν(αναμενόμενο),όταν τελεσιδίκησαν οι υποθέσεις τους,για να πληρώσουν τις ποινές τους.Και βεβαίως, η διεύθυνση διαμονής τους είναι άγνωστη αφού δεν πρόκειται για νόμιμους, φορολογουμένους μετανάστες με νόμιμη εργασια και μόνιμη κατοικία. Ποιός Πακιστανός, ή Γεωργιανός κακοποιός(ληστής,διαρρήκτης,διακινητής ναρκωτικών)θα προσερχόταν αυτοβούλως γιά νά πληρώσει την χρηματική ποινή που του επεβλήθη;Να εξαγοράσει την ποινή του.Και επειδή είναι αυτονόητη η απάντηση θα 'λεγε κανείς οτι οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται εις μάτην αφού,τελικώς και οι καταδικασθέντες παραμένουν ατιμώρητοι και ελεύθεροι να επαναλάβουν τα αδικήματα για τα οποία είχαν καταδικαστεί,αλλά και το κράτος χάνει σημαντικά έσοδα.Συγκεκριμένα απο τις ανεκτέλεστες αποφάσεις(που αφορούν μόνο αλλοδαπούς),το συνολικό κόστος ανέρχεται για το ελληνικό δημόσιο στα 500 εκατ.ευρώ ετησίως.
ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ
Καί όλα αυτά συμβαίνουν στο ευνομούμενο ελληνικό κράτος.Οι ανεκτέλεστες αποφάσεις, που αφορούν "αόρατους αλλοδαπούς" φτάνουν τις 38.000 ενώ για 53.000 καταδικασθέντες δεν έχει εντοπιστεί κάν η εθνικότητα τους!Τα στοιχεία είναι συνταρακτικά, και αποδεικνύουν ότι η χώρα μας είναι ξέφραγκο αμπέλι,όπου κυριαρχεί το σκηνικό της ανομίας και της αυθαιρεσίας,με τις αστυνομικές αρχές να αδυνατούν ή και να αδιαφορούν να εντοπίισουν τους καταδικασθέντες και γιά έναν ακόμη λόγο,που δέν είναι άλλος από την επιφόρτηση τους και με άλλα καθήκοντα...
Εχει παρατηρηθεί δε,κάποιοι "χαλαροί"δικαστές να δίνουν και αναστολή της ποινής σε αλλοδαπούς κατηγορουμένους,αρκούμενοι απλώς στόν ισχυρισμό τους περί λευκού ποινικού μητρώου.Χωρίς κάν να προσκομίσουν,δηλ,στο δικαστήριο το ποινικό τους μητρώο,αφήνονται ελεύθεροι για αδικήματα όπως παράνομη πώληση προϊόντων "μαϊμού".

Αντιθέτως στους Ελληνες πολίτες πέφτει βαρύς ο π'ελεκυς και σε καμία περίπτωση δεν πείθονται οι δικαστές με προφορικές διαβεβαιώσεις περί προτέρου εντίμου βίου......
ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ
Εξ ού και ο ισχυρισμός ότι ή χώρα μας είναι ο παράδεισος της εγκληματικότητας,αφού πολλοί λαθρομετανάστες συνεχίζουν ανενόχλητοι την παράνομη δράση τους και διαπράτουν τα ίδια αδικήματα,γνωρίζοντας πώς δέν πρόκειται να τιμωρηθούν ακόμα και εάν συλληφθούν καί δικαστούν.

Επομένως,νά γιατί φαντάζει η ΕΛΛΑΔΑ ώς ή χώρα της επαγγελίας γιά τους ξενόφερτους κακοποιούς.....
mlagananews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.