Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Χωρίζει ο φτωχομπατήρης γιος της Μπακογιάννη με το εξώγαμο. Όσο για την πρώην ερωμένη του, τριακόσια ευρώ τον μήνα είχε να της δώσει - μόνον - για το 11μηνο μωρό τους... Τι gentleman...



Όλη η καλή Αθήνα μιλάει για αυτόν. Τριακόσια ευρώ διατροφή; Τόσα λεφτά έχει βγάλει η φαμίλια, δεκαετίες τώρα. Ο δήμαρχος Ευρυτανίας, επίδοξος περιφερειάρχης και καμάρι της μαμάς του θα γίνει είδηση το 2014. Όχι όμως για τις εκλογές αλλά για τις επιλογές του στη ζωή  ή μάλλον την επιρροή του στις ζωές των άλλων. Και πριν το ξεχάσω να σας πω ότι χωρίζει….

Πηγή:  lykavitos
O Lykavitos.gr, που πάντα έχει καλή πληροφόρηση, σας το είχε αποκαλύψει πρώτος. Ξανά – διαβάστε εδώ τι έγραφε το Παρατηρητήριο, λίγες ώρες πριν μας μπει το 2014.
Σήμερα το επιβεβαιώνει και ο...
Η συνέχεια  εδώ

Το εξώγαμο του γιου της Μπακογιάννη

Μια περίεργη δικαστική ιστορία εκτυλίσσεται-σύμφωνα με δημοσίευμα-με πρωταγωνιστές τον Κώστα Μπακογιάννη και την μητέρα ενός 11μηνου κοριτσιού (λέγεται πως η γοητευτική κυρία προέρχεται από τους κόλπους του κόμματος της Λ. Συγγρού) που φέρεται να απέκτησε ο δήμαρχος Καρπενησίου εκτός γάμου!!!!!! Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Press-gr, την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου πρόκειται να συζητηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του (δημάρχου Καρπενησίου) Κώστα Μπακογιάννη.
Η αίτηση έχει κατατεθεί από την μητέρα ενός 11μηνου κοριτσιού, το οποίο φέρεται να...
Η συνέχεια  εδώ
esxatianasxesi.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. 300 Ευρώ... Για Εβραίος είναι πολύ γαλαντόμος, ο γιός της Ντόρας....

    Ο "δισέγγονος"του Μωυσέως Μητσοτάκη....... http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/01/17_8.html

    Η "Αγία" οικογένεια Μητσοτάκη! σπέρμα του Σατανά.... γονίδια καταραμένα... όπου πατήσουν αφήνουν στάχτη πίσω τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.