Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: Το “Μαύρο Μνημόνιο” της Κλιντον και οι σφαγείς των εθνών!




ΤΟ “ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ” ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ μετά τον θάνατο του “φυγά” διοικητή τους, Ομάρ Σουλεϊμάν σε νοσοκομείο του Κλίβελαντ!
“ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ” στην Αίγυπτο αποκαλύπτουν τα απόρρητα έγγραφα: “Egyptian Swamp” για να περιέλθει η χώρα στον εφιάλτη της μουσουλμανικής αδελφότητας!
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Ένοπλη, διεθνής φασιστικη οργάνωση η Μουσουλμανική Αδελφότητα με στόχο την εγκαθίδρυση αποικιακού ιμπεριαλισμού νέας μορφής στα ελεύθερα Έθνη”!

Στην Τουρκία το κέντρο των επιχειρήσεων. Κλίντον, Ερντογάν και Κατάρ τα κέντρα χρηματοδότησης της “πορτοκαλί επανάστασης” που έφερε τον Μόρσι στην εξουσία. Ο ρόλος της Μοσάντ.
Η Κλίντον απείλησε ευθέως στρατηγό κατά την διάρκεια των εκλογών ότι “Οι ΗΠΑ θα δεχθούν μόνον τον Μόρσι ως πρόεδρο και κανέναν άλλον!”
Αποδείξεις, ηχογραφημένο υλικό και φωτογραφίες από τις συναντήσεις στην Αιγυπτιακή δικαιοσύνη.
Πανομοιότυπες δράσεις με την Σερβία, την Ελλάδα το 2008 και σήμερα την Ουκρανία.
Η παλλαϊκή αντίσταση του Αιγυπτιακού λαού λύτρωσε την χώρα από τον ναζιστικό εφιάλτη και δείχνει τον δρόμο για Ελλάδα – Συρία.
Στην δημοσιότητα ήλθε το “μαύρο κουτί” του πρώην αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών της Αιγύπτου, Ομάρ Σουλεϊμάν στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας για τον σφαγέα Μόρσι. Τα ντοκουμέντα περιλαμβάνουν τρομακτικά και σοκαριστικά μυστικά για γεγονότα που συνέβησαν μετά την επίσκεψη του Ομπάμα στην Αίγυπτο στις 4/6/2009.
Τότε ο Μουμπάρακ είχε αντιληφθεί ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να σταλεί μήνυμα στο καθεστώς του ότι ήταν η στιγμή να αποχωρήσει. Ήταν η έναρξη του σχεδίου κατάρρευσης του. Το υλικό χωρίζεται σε τρία μέρη.
http://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/aaaae-o-islamofasistas-morsi-douliko-ths-klinton-zhta-epemvash-sthn-syria.jpg?w=320&h=213ΜΕΡΟΣ 1: Μετά την επίσκεψη Ομπάμα, ο Μουμπάρακ κατάλαβε ότι ερχόταν το τέλος του.
Ο αρχηγός των ΜΥ, Omar Suleiman είχε συντάξει έκθεση αμέσως μετά την εκλογή Ομπάμα, πως ένα “μαύρο σχέδιο” είχε ετοιμαστεί για την μέση Ανατολή που θα ανέτρεπε τα πάντα. Ο Σουλεϊμάν πληροφόρησε τον Μουμπάρακ ότι το νέο καθεστώς δεν έβλεπε την Αίγυπτο με το ίδιο μάτι που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ενώ υπήρχε σχέδιο για ανατροπή ακόμα και των συνόρων στην Μ. Ανατολή. Ο σχεδιασμός ήταν πολύ πιο σκληρός από οποιαδήποτε “θεωρία συνωμοσίας” και περιελάμβανε το γεγονός ότι ολόκληρες χώρες θα εξαφανιζόντουσαν από τον χάρτη της περιοχής.

Ο Ομπάμα είχε πειστεί πως υπήρχαν χώρες στην περιοχή που ενώ απολάμβαναν Αμερικάνικη βοήθεια, δεν εκτελούσαν τις Αμερικανικες εντολές, ως όφειλαν. Υπάρχει μάλιστα διάλογος Ομπάμα – Κλίντον πως η επίσκεψη αυτή θα ήταν η τελευταία στην Αίγυπτο γιατί …η χώρα δεν θα υπήρχε στο μέλλον όπως την γνώριζαν!
Ο Σουλεϊμάν παρακολουθούσε τις επαφές της “Μουσουλμανικής αδελφότητας” με την CIA έχοντας μάλιστα πληρη φάκελο με φωτογραφικό υλικό. Οι συναντήσεις γινόντουσαν στην Τουρκία και περιελάμβαναν την συμμετοχή “στρατηγικών σχεδιαστών” των μυστικών υπηρεσιών Αμερικής, Κατάρ και Τουρκίας! Οι συναντήσεις αφορούσαν και την οικονομική ενίσχυση της “επανάστασης” που θα έφερνε τους ναζιστές του Μόρσι στην εξουσία! Συμπεριλαμβάνονται και τα στοιχεία για τα εμβάσματα ύψους 8 δις δολαρίων σε μαύρους λογαριασμούς της μουσουλμανικής αδελφότητας.
Τα έγγραφα του Σουλεϊμάν αναφέρουν τα πλήρη στοιχεία (ακόμα και ορισμένων πρακτόρων της CIA) όσων συμμετείχαν στις συναντήσεις.

………
Μερος 2: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας “Μουσουλμανικής αδελφότητας” – CIA στην Άγκυρα, για να έλθει ο Μόρσι στην εξουσία, λίγους μήνες πριν την “επανάσταση”
Τον Φεβρουάριο του 2010 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας είχαν εντοπίσει συνεχείς συναντήσεις, που διαρκούσαν 3 ημέρες, σε ασφαλές στρατηγείο στην Άγκυρα. Ο Σουλεϊμάν έχει στην κατοχή του και το περιεχόμενο των συζητήσεων από ευρήματα στα γραφεία της μουσουλμανικής αδελφότητας, αλλά και ηχογραφημένο υλικό.
Σε μια από αυτές τις συναντήσεις, τρία μέλη της μουσουλμανικής αδελφότητας συζητούσαν με πράκτορες της CIA για τους “κοιμώμενους πυρήνες” της οργάνωσης εντός του Αιγυπτιακού στρατεύματος! Οι ισλαμοφασίστες διαβεβαίωναν τους πράκτορες ότι “υπάρχουν και είναι αρκετά ισχυροί, δεν υπήρχε όμως περίπτωση να δώσουν τα στοιχεία τους ούτε στους φίλους της Ουάσινγκτον”. Εδώ προκύπτει πως οι ισλαμοφασίστες ήταν καλά οργανωμένοι αφού εάν έδιναν τα στοιχεία, αυτομάτως θα τα μάθαινε και ο Σουλεϊμάν, που είχε καταφέρει να ηχογραφήσει τις συναντήσεις!


ισλαμοφασίστες πυροβολούν κατά της αστυνομίας. τα δυτικά μέσα έκαναν λόγο για ειρηνικούς ακτιβιστές
Ο Σουλεϊμάν είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στον Μουμπάρακ και είχε επιμείνει να αρχίσει έρευνα από τα πολιτικά και όχι στρατιωτικά δικαστήρια για να εξαρθρωθεί η μουσουλμανική αδελφότητα αφού τα στοιχεία ήταν υπέραρκετα.
Ο Μουμπάρακ όμως ήταν κάθετος: “ΗΠΑ, Τουρκια και Κατάρ είναι “φιλικές χώρες”, πως θα μπορούσαμε εμείς να τινάξουμε στον αέρα την φιλία μας δίνοντας αυτά τα στοιχεία στην δικαιοσύνη;”

Συγκλονιστικά είναι και τα στοιχεία που είχαν υποκλαπεί από την Μοσάντ και οι αναφορές των Ισραηλινών διπλωματών προς το Τελ Αβιβ: Όλοι ενημέρωναν την κυβέρνηση του Ισραήλ να μην συνάψει ουδεμία συμφωνία με τον Μουμπάρακ, αφού σε λίγους μήνες “το καθεστώς δεν θα υπήρχε” και να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα.

Μέρος 3: Οι Αμερικανοι (Κλίντον) αρνούνται την εξουσία στον Khairat Alshater ή τον Mohamed Abu Elfotuh της μουσουλμανικής αδελφότητας και επιμένουν στον Μόρσι για πρόεδρο της Αιγύπτου!
Η συνάντηση έγινε κατά την διάρκεια των γεγονότων της 25/1/2011 στην Αίγυπτο και συμμετείχαν εκπρόσωποι των ΗΠΑ, ένας παρατηρητής της Μοσάντ και η Μουσουλμανική Αδελφότητα. Σε αυτή την συνάντηση η ΜΑ εγγυήθηκε την ασφάλεια του Ισραήλ, προνομιακές εξαγωγές ορυκτού πλούτου, ενώ στον αντίποδα οι ΗΠΑ θα εξασφάλιζαν οικονομικη βοήθεια στην οργάνωση καθώς και διαγραφή χρεών από την Ευρώπη και την Αμερική.
Οι απεσταλμένοι της Κλίντον έθεσαν έναν οδικό χάρτη ώστε η εξουσία να περιερχόταν στην Μουσουλμανική αδελφότητα μεθοδικά χωρίς να προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις από τους Αιγυπτίους.

Η Μουσουλμανική αδελφότητα θα έπρεπε να “καθαρίσει” μεθοδικά τους αντιπάλους της με επιλεκτικές συμμαχίες που θα υπαγορευόντουσαν από τα κλιμάκια των υπηρεσιών, ώστε να καθιερώσει την εξουσία της ευκολότερα (εδώ προκύπτει παράλληλη δράση των ΜΥ προς άλλες πολιτικές δυνάμεις της Αιγύπτου που θα τους εξαπατούσαν για να καμφθούν οι αντιδράσεις θεωρώντας ότι και αυτοί είναι μέρος της εξουσίας, εως ότου εξοντωθούν ολοκληρωτικά.)
Εδώ περιλαμβάνεται και ένα πολύ σκοντεινό σημείο: Κάποια στιγμή πριν τα απολέσματα των εκλογών, οι ισλαμοφασίστες ζητούν εσπευσμένα συνάντηση με τα ξένα κλιμάκια.
Εκεί αποκαλύπτουν πως δεχόντουσαν ισχυρές πιέσεις από τον στρατό ώστε να στηρίξουν υποψήφιο του στρατού για την προεδρία και όχι δικό τους.
Εντός λίγων ωρών από την επίμαχη συνάντηση αυτή, επεμβαίνει η ίδια η Κλίντον αφού προφανώς είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα κλιμάκια και έρχεται σε επαφή με τον στρατηγό Mohammed Hussein Tantawy, τον οποίο απειλεί ευθέως. Είναι τέτοια η πίεση που η Χίλαρυ Κλίντον έρχεται εσπευσμένα στην Αίγυπτο και συναντιέται με τον στρατηγό συγκεκριμένα για να του καταστήσει ξεκάθαρο πως ο μόνος πρόεδρος που θα δεχθούν οι ΗΠΑ είναι ο Μοχάμεντ Μόρσι και κανένας άλλος!
Η Κλίντον ξεκαθάρισε στον Tantawy, πρώην υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου πως οι επιπτώσεις θα ήταν τραγικές σε περίπτωση που οποιοσδήποτε άλλος πλην του Μόρσι κέρδιζε τις εκλογές στην Αίγυπτο. “οι ΗΠΑ δεν θα δεχθούν και θα αποτρέψουν οποιαδήποτε επαφή με την εξουσία προσώπων του καθεστώτος Μουμπάρακ”!
http://images.politico.com/global/2012/07/120716_clinton_egypt_reuters_328.jpg
Εντέλει, οι εκλογές εξελίχθηκαν μέσα σε κλίμα πρωτοφανούς τρομοκρατίας και νοθείας, μία πραγματική αιματοχυσία προκειμένου με το ζόρι να εκλεγεί πρόεδρος ο Μόρσι. Σε όλα αυτά η Δύση δεν έκλεισε απλώς επιδεικτικά τα μάτια αλλά ενίσχυσε τις αθλιότερες “εκλογες” που είχαν γίνει ποτέ σε δημοκρατική χώρα ώστε ένας στυγνός δικτάτορας να αποκτήσει “δημοκρατικη νομιμοποίηση”
Αυτό ίσως ήταν και το πιο φρικτό σημείο της ιστορίας αφού η Αίγυπτος σύρθηκε ερήμην της θέλησης του λαού, αλλά με τον σχεδιασμό μιας τρομοκρατικής οργάνωσης και ξένων μυστικών υπηρεσιών σε έναν εφιάλτη. “Δεν έχει σημασία τι θέλει ο λαός, αλλά ποιός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα μας. Ποιός νοιάζεται για την θέληση 87 εκ. Αιγυπτίων, εδώ προέχει το δόγμα Κίσινγκερ! Ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να λειτουργεί την Μ. Ανατολή σαν μαγαζί του! Αυτό ακριβώς συνέβη με την Αίγυπτο”, συμπληρώνει η αναφορά του Σουλεϊμάν.

Μέρος 4: Ο Λευκός Οίκος δίνει το πράσινο φως στην επιχείρηση “The Egyptian Swamp”, παρέχοντας απόλυτη εξουσία στην Κλίντον για να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα, το πράσινο φως δόθηκε αμέσως μετά την επίσκεψη Ομπάμα στο Ισραήλ. Εκεί εγγυήθηκε η δυνατότητα του Ισραηλινού στρατού να αποτρέψει οποιαδήποτε τρομοκρατική απειλή μπορεί να προέλθει από τις εξελίξεις… Δηλαδή το Ισραήλ έδωσε πράσινο φως σε μία εξέλιξη που απειλούσε ακόμα και την ίδια την ύπαρξη του για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ολίγων!
“Η αθωότητα των νέων της Αιγύπτου που πίστεψαν πως η 25 Ιανουαρίου 2011 ήταν μία επανάσταση για κοινωνικη δικαιοσύνη, ελευθερία και αξιοπρέπεια δίνοντας ακόμα και την ζωή τους, δεν ήταν τίποτε άλλο από τη νέα στρατηγική κύκλων των ΗΠΑ για το νέο χάρτη της Μ. Ανατολής.”!

Το σχέδιο Egyptian Swamp ήταν η επιχειρησιακή δράση του σχεδιασμού και περιελάμβανε σύμφωνα με τα ντοκουμέντα:
http://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/b580d-610x.jpg?w=610&h=407Ονόματα, προσωπικό, ομάδες και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις.
Οικονομικά μεγέθη, που έφταναν ακόμα και στο σημείο διαχείρισης πληθωριστικών τάσεων.
Τεστ “αντάρτικου” από συγκεκριμένους εκπαιδευμένους που θα μετρούσαν την ταχύτητα αντίδρασης σε διαφορετικες συνθήκες και τοποθεσίες από τις δυνάμεις ασφαλείας της Αιγύπτου.
Δημιουργία μίσους μεταξύ των πολιτών και του καθεστώτος Μουμπάρακ που θα οδηγούσε στο σημείο αποκλεισμού κάθε συναλλαγής με στέλεχος του καθεστώτος.Προετοιμασία ανθρώπων να συγκρουστούν με τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας.Εξασφάλιση ατιμωρησίας με την υποστήριξη ομάδων παραστρατιωτικής λειτουργίας.Δαιμονοποίηση κάθε εμπλοκής του στρατού κατά την διάρκεια των επεισοδίων, ώστε να χαρακτηριστεί “πραξικόπημα”

Μέρος 5: Η Αμερικάνικη Africom σε ετοιμότητα να επιτεθεί στην Αίγυπτου με το πρόσχημα δημιουργίας “ζωνών ασφαλείας”!
Η AFRICOM θα μπορούσε να καλύψει στρατιωτικα την όλη επιχείρηση με το πρόσχημα προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε περίπτωση που ο Αιγυπτιακός στρατός θα είχε εμπλοκή για να ανακόψει την επέλαση των ισλαμοφασιστών!
Η AFRICOM θα μπορούσε να κινητοποιήσει 45 χιλιάδες στρατιώτες από διάφορα κράτη της Αφρικής που ήδη έχουν εκπαιδευθεί και διοικούνται από 3200 Αφρικανούς αξιωματούχους.
Η επιχείρηση θα γινόταν μέσω Λιβύης σε περίπτωση αντίδρασης του Αιγυπτιακού στρατού και θα χαρακτηριζόταν “ανθρωπιστική αποστολή” ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ντόπιων και να μην χαρακτηριστεί στρατιωτικη εισβολή στην Αίγυπτο.
Μέρος 6: Η τελευταία ευκαιρία επιβίωσης του Αιγυπτιακού κράτους.
Τα ντοκουμέντα που έχουν περιέλθει στην δικαιοσύνη ξεπερνούν και την δολιότερη θεωρία συνωμοσίας.
Η αλήθεια έιναι ότι η Αίγυπτος περιλήθε στα χέρια μίας μυστικής, διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης (Μουσουλμανική Αδελφότητα) με την βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών. Σκοπός της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης ΜΑ, η δημιουργία νέας ιμπεριαλιστικής κατοχής Εθνών.
Στα έγγραφα αποκαλύπτεται η ιστορική διαφωνία του Σουλεϊμάν των υπηρεσιών και του Tantawy, υπουργού άμυνας. Ο πρώτος καθώς και στελέχη του στρατεύματος πίεσαν τον Tantawy να γυρίσει την πλάτη στις πιέσεις των ΗΠΑ και να αποτρέψει την εκλογή του Μόρσι. Διαβεβαίωσαν τον ΥΠΕΘΑ ότι ο στρατός της Αιγύπτου θα μπορούσε να συντρίψει τόσο την Μουσουλμανική αδελφότητα αλλά και την AFRICOM σε περίπτωση επέμβασης.
Ακόμα και τα νοθευμένα αποτελέσματα των εκλογών, ηταν συντριπτικά για την μουσουλμανική αδελφότητα γεγονός που νομιμοποιούσε τον στρατό να υποστηρίξει δημοκρατικα εκλεγμένο ηγέτη και να απορρίψει τους εκβιασμούς της Κλίντον. Ακόμα και αν έπρεπε να έλθει σε απ’ ευθείας επαφή με τον Ομπάμα.
Εκεί ο ΥΠΕΘΑ αποκάλυψε πως η Κλίντον απειλώντας τον του ξεκαθάρισε πως ο Ομπάμα δεν έχει καμμία δουλειά πλέον με την Αίγυπτο και πως τον φάκελο τον χειρίζεται αποκλειστικά εκείνη!
Ο Ομάρ Σουλεϊμάν πέθανε τον Ιούλιο του 2012 σε νοσοκομείο του Κλίβελαντ, αφού είχε φυγαδευθεί από την Κλίντον, ώστε να μην αποκαλύψει όλο το παρασκηνιο επέμβασης στην Αίγυπτο! Είχε όμως ήδη στείλει το “μαύρο κουτί” στην Αιγυπτιακή δικαιοσύνη κάτω από απόλυτη μυστικότητα, το οποίο αξιοποιεί μετά την παλινόρθωση της δημοκρατίας. Ο ίδιος, δεν πρόλαβε να επιστρέψει.

Το “Μαύρο κουτί του Σουλεϊμάν” κλείνει ως ακολούθως (αντιγράφουμε από την πηγή):
- The swamp plan need  many elements which were mentioned previously. There are already fears from the plan failure which will be based on unexpected changes.
- Fears that Israel in a recklessness moment may invade Sinai, or start small operations on the borders. Israel wants to get rid of the bigger neighbor that they fear even in their weakest moments.
- Fears that Mohamed Morsi will step down. But he is not going to step down because he will realize that stepping down means the signal to start many operations that won’t be neither in favor of his Organization nor in favor of Brotherhood supporters. Morsi will hold strongly to the authority after he will commit a lot of bloodshed even until the end of the state itself.
- Fears that the Oppositions will manage to adopt popular situations and practice the same pressures that Islamist were already practicing against them. But this possibility have vaporized on the real ground because the Egyptian opposition is nothing but a jarred entity against each other and it doesn’t really care for anything except its own safety.
- Fears that Egypt will get big amounts of funding and financing which will contribute in calming down the situations before they explode. These funding won’t be from Qatar nor loans from IMF and not even businessmen reconciliations money, but it will be funding that the normal man in the street may feel. This amount of money is going to be equal to Egypt’s deficit budget. But maybe it won’t happen at all!
- Fears that the Egyptian Military move in the suitable moment. They feared this moment that the military move because this move will cause the collapse of the whole conspiracy.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.