Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΝΑΙ στο ΤΕΜΕΝΟΣ από την νεολαία ΑΝ.ΕΛ.;;;




Ο υπεύθυνος κινητοποιήσεων Βασίλης Μπελτσογιάννης της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνει ευθαρσώς στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι είναι υπέρ της ανέγερσης ΤΖΑΜΙΟΥ.!!! ( προφανώς θα είναι πλέον ξεκάθαρη η γραμμή του κόμματος του Πάνου Καμμένου υπέρ της ανέγερσης ΤΖΑΜΙΟΥ).!!!

Τελικά η ανάγκη σύγκλησης με τον Σύριζα για συμμετοχή στην εξουσία, έχει αλλάξει τόσο πολύ τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ.;;
Στο μεταναστευτικό από ότι φαίνεται οι κόκκινες γραμμές των (Ανεξάρτητων) έχουν γίνει (((ροζ)) το ίδιο θα γίνει και με τα εθνικά θέματα;;;;
Η ανάρτηση μπορεί να έχει κατέβει τώρα, αλλά μας το έστειλαν σε εικόνα και σας το παρουσιάζουμε.!!!

xeiropiasto.blogspot.gr

Σχόλιο ΛΦ: Οι Αν.Ελ στο θέμα του τεμένους έχουν γίνει σαν τον Σύριζα με την επαναδιαπραγμάτευση- ακύρωση-καταγγελία του μνημονίου. Επισυνάπτουμε προεκλογική συνέντευξη του Π. Καμμένου και ένα άρθρο με Εύλογες απορίες για το ισλαμικό τέμενος που θα πρέπει να μελετήσουν πολύ καλά.


ΥΓ. Ελπίζουμε να μην γίνουν οι Αν. Ελ. συνιστώσα του Σύριζα γιατί εκεί οδεύουν με τέτοιες απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.