Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Γερμανοί κρέμασαν γερμανικές σημαίες σε χωριό της Κρήτης


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε ολόκληρο το Δήμο Βιάννου στην Κρήτη, λόγω της κίνησης κατοίκων ενός οικισμού του Δήμου, να τοποθετήσουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους γερμανικές σημαίες.


Όπως μεταδίδει το κρητικό ειδησεογραφικό site flashnews.gr πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν..."καταλάβει" τον οικισμό της Φασκομηλιάς, μετατρέποντας τον σε "γερμανικό έδαφος".
Η εικόνα με τα μπαλκόνια σημαιοστολισμένα ακόμα και στην είσοδο του οικισμού, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κάτοικοι του Δήμου ξεσηκώθηκαν.
Σήμερα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Μετά τον θόρυβο όμως που προκλήθηκε και την διάσταση που πήρε το θέμα μέσα και από το Ράδιο Κρήτη, οι σημαίες είχαν κατέβει.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr σύμφωνα πάντως με νόμο του 1978, απαγορεύονται οι σημαίες σε μπαλκόνια, ακόμα και οι Ελληνικές εφόσον δεν υπάρχει Εθνική Εορτή.
newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Αφού τα Αρ..χι..δια τα δικά μας θεωρούν φασίστα, όποιον αγαπά την σημαία του είναι επόμενο να σηκώσουν σε χωριό της Κρήτης η γερμανοί την σημαία τους .
    λαϊκή ρήση μας λέει: στη χωρά των τυφλόν βασιλεύει ο μονόφθαλμος , μόνο που σε αυτοί την χωρά δεν είναι όλοι τυφλή αν λοιπόν θεωρείτε ακραίως εθνικιστής ρατσιστής αυτός που αγαπά την πατρίδα του .
    Και πρέπει να φυλακιστεί για την υπερβολική αγάπη του για την χωρά του , ΕΝΕ ΡΕ κρατήστε μου κρεβάτι στης φύλακες σας …ΖΗΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ,ΖΗΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΟ Η ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ που ορκιστήκαμε και αν νομίζουν οι γερμανοί ΟΤΙ Μας τελείωσαν Η ΓΛΕΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΣΑΝΤΙΔΕΣ είναι γελασμένη δεν είναι όλοι οι έλληνες όπως αυτούς που συνεργάζονται μαζί τους !!! αϊ Σιχτηρη κο..π..ρ…ο…σ…κ..υ…λ….α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.