Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Εβραϊκός Τύπος: Πρέπει να δολοφονηθεί ο αρχηγός της MiT



Οκτώβριος 18, 2013.


Ο δημοσιογράφος του Jewish Press, ο Yori Yanover  σε άρθρο του  ισχυρίζεται ότι ο Τούρκος επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Hakan Fidan, πρέπει να δολοφονηθεί.

Στο άρθρο του  ο Yanover   αναφέρει: «Εάν κάποιος αξίζει να βρεθεί σε ειδική έκπληξη ένα πρωί με το αυτοκίνητό του, αυτός είναι ο (Hakan) Fidan, ο Τούρκος επικεφαλής της κατασκοπείας. Είναι το άτομο κλειδί του Ερντογάν, ο οποίος εισήχθη στη MiT, το 2010».


Η σχετική αναφορά έγινε με τη δημοσίευση του David Ignatius στην εφημερίδα Washington Post για την παράδοση στην Τεχεράνη ονομάτων πρακτόρων του Ιράν που συνεργάζονταν με το Ισραή, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, Jen Psaki δήλωσε την Πέμπτη ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το δημοσίευμα της προδοσίας των Ιρανών πρακτόρων.


 Βαλκανικό Περισκόπιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.