Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αξιωματικός σε νεοσύλλεκτους: Φέρτε πιστοποιητικό ότι είστε όντως άθεοι..και φυσικά δεν θα πάρετε άδειες Χριστούγεννα και Πάσχα.


"Κόκκαλο" έμειναν οι κατά δήλωση τους άθεοι νεοσύλλεκτοι στο ΚΕΝ Μεσολογγίου..αλλά ο αξιωματικός όπως το έθεσε δεν έχει καθόλου άδικο..Μπορεί όποιος θέλει να ισχυρίζεται ότι θέλει,αλλά όμως πρώτα πρέπει να το αποδεικνύει και να αποδέχεται και τις συνέπειες..(δλδ να μην παίρνει άδειες στις θρησκευτικές εορτές)..

Πιστοποιητικό ότι είναι ...άθεοι φέρεται να ζήτησε από νεοσύλλεκτους στο ΚΕΝ Μεσολογγίου αξιωματικός.Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν νεοσύλλεκτοι με καταγγελία τους στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων , κάποιοι από τους νεοσύλλεκτους δήλωσαν άθεοι .
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι νεοσύλλεκτοι, αξιωματικός του ΚΕΝ Μεσολογγίου τους απάντησε ότι θέλει πιστοποιητικό από τη στρατολογία ότι είναι άθεοι! Και πρόσθεσε ότι σ΄ αυτή τη περίπτωση δεν θα δικαιούνται άδεια Χριστούγεννα και Πάσχα
eglimatikotita.gr

12 σχόλια:

  1. Αθεοι,ε? Δηλαδη χωρις ηθικους φραγμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοτσάνα. Έχουμε δει και κάτι πιστούς τι ηθικούς φραγμούς έχουν.

      Διαγραφή
  2. Αθεος δεν σημαινει αυτοματα ανθρωπος χωρις ηθικους φραγμους. Σκεψου πριν γραψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου δεν υπάρχει θεός, όλα επιτρέπονται. Μοιχίες, κλεψιές, πορνεία, ναρκωτικά, εγκλήματα κ.λπ.
      Εάν επιμένεις, κάτι δεν πάει καλά με σένα και την ψυχολογία σου.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ σημαινει ακομη και η κοτα πινει νερο και κοιτα ψηλα .Ο ΙΝΔΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΤΑΓΚΟΡ ΕΛΕΓΕ ΝΙΟΤΗ ΔΙΧΩΣ ΠΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΗΛΙΟ.Τους αθεους καταδικαζαν οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Αθεος θα πει πουτανας γιος και μπασταρδος. βλεπε το παιδι του τσιπρα

      Διαγραφή
  3. αυτο επρεπε να γινεται χρονια με το πιστοποιητικο οπως για παραδειγμα και στης δουλειες δημοσιου κ ιδιωτικου τομεα π.χ οι αλβανοι που δεν πιστευουν οι ιαχωβαδες κ γενικα οσοι δεν ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι να μην δικαιουται αδειες χριστουγεννα,πρωτοχρονια πασχα αλλα ουτε και δωρα που το διεκδικουσαν στο ακεραιο ειδικα οι αλβανοι.αλλα οτι μας συμφερει δηλαδη ο αθεισμος αθεισμος η ο μουσουλμανισμος αλλα κατα τα αλλα στις χριστιανικες αργιες κ στα δωρα ηταν πρωτοι οπως επισης και να βριζουν παναγια και χριστο ποιοι οι αλβανοι,αλλα το κρατος δεν το αγγιζει αυτο το θεμα ενω εμεις αν τους πουμε αλαβανους η πακιστανους να μας αποκαλουν ρατσιστες και να ζητανε τα ρεστα μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστος, πρωτα ο ελληνας και μετα οι υπολληποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός ο αξιωματικός. Κανονικά και οι γονείς τους εάν πιστεύουν και τα παιδιά τους όχι,( συνήθως σπάνιο), πρέπει να τους αποκλείουν από τα οικογενειακά,, θρησκευτικά γιορτινά τραπέζια και να πάνε να κάνουν παρέα με τους άθεους. Αλλά και οποτεδήποτε, γίνονται θρησκευτικές γιορτές, να μη παίρνουν ούτε άδειες, ούτε δώρα εορτών κ.λπ. από τις υπηρεσίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.ΜΑΖΙ ΤΟΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.