Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Περίεργες «προετοιμασίες» της Ρωσίας..


Εντύπωση προκαλούν οι ανακοινώσεις του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου που αφορούν σχέδιο «προετοιμασίας της χώρας για την περίπτωση κρίσεων και απειλής της ανεξαρτησίας της».

Ο υπουργός κάλεσε τις κρατικές και τις...
ιδιωτικές επιχειρήσεις που «κατά κάποιον τρόπο» συνδέουν τη λειτουργία τους με την άμυνα της Ρωσίας, να είναι έτοιμες να προσφέρουν στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «οτιδήποτε θα χρειάζονται σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης».
Πετρελαϊκές εταιρίες όπως η Gazprom, η LUKoil και η Rosneft «πρέπει να ετοιμάσουν αποθέματα και να έχουν εκ των πρότερων σχέδια και συμβόλαια εργασίας», δήλωσε ο κ. Σόϊγκου. Και πρόσθεσε: «Οι εταιρίες αυτές πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά και υπεύθυνα το τι, το πότε και το πώς θα τα προωθήσουν στο στρατό».
Το ίδιο ισχύει και για τα μέσα μεταφοράς, όπως και για τις εταιρίες παράγωγης ενέργειας--το ρώσικο μονοπώλιο RZD, η κρατική εταιρία υδροηλεκτρικής ενέργειας RusHydro και άλλες, δήλωσε ο υπουργός.
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.