Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η Ειρήνη Μαρούπα ξεμπρόστιασε τον Κρανιδιώτη και την κυβέρνηση - φανατικός υποστηρικτής των εβραίων ο Κρανιδιώτης-



   Στο extra πριν από λίγο η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα - η οποία, σημειωτέον, δήλωσε ανένταχτη αριστερή- με θάρρος γνώμης που σπανίως συναντά κάποιος, επέκρινε τη διαδικασία  δίωξης της Χρυσής Αυγής, διότι έγινε με πολιτική εντολή: Ο Σαμαράς στον Δένδια κι αυτός στον Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη.
Τόνισε δε ότι ο λόγος για τη δίωξη και σύλληψη της ΧΑ, ήταν το ότι ο Σαμαράς θα συναντούσε τους εβραίους στη Ν. Υόρκη -όπως και τους συνάντησε- κι έπρεπε "να έχει στο καλάθι του" δώρα, δηλ. τη ΧΑ στη φυλακή. 

Η άποψή της αυτή προκάλεσε τη μήνι του Κρανιδιώτη -και μόνο αυτού από τους υπόλοιπους 6 στο πάνελ- ο οποίος ενοχλήθηκε τόσο, ώστε άρχισε να λέει ότι αυτές οι απόψεις είναι περιθωριακές, είναι του Λιακόπουλου κ.λπ. Τότε η κα Μαρούπα του αντιγύρισε ότι όλοι οι δανειστές μας, όλες οι τράπεζες είναι σε εβραϊκά χέρια, αναφέροντάς τες ονομαστικά. Ο Κρανιδιώτης επειδή δεν ήξερε τι να απαντήσει, άρχισε να ψελλίζει ότι αυτή η άποψη έχει "μπόλικο αντισημιτισμό" και "δεν απαντά".  Αυτός, λοιπόν, είναι ο "εθνικιστής" Κρανιδιώτης...
Ristorante Verona
ristorante-verona.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.