Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ: Εβραίοι ανακριτές, απειλούν παιδια Παλλαιστινίων με θάνατο και σεξουαλική κακοποίηση!!!!


ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

  — ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ!!!
  — To Ισραήλ λέει ότι θα αναθεωρήσει τις τακτικές του για τις συλλήψεις παιδιών Παλαιστινίων, αλλά συνεχίζει τις παραβιάσεις – λέει η UNICEF για τα δικαιώματα των παιδιών.

  — Ο στρατός του Ισραήλ μας διαβεβαίωσε ότι θα καθιερώσει μεταρρυθμίσεις για το πώς θα συλλαμβάνει τα παιδιά των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το Ταμείο του ΟΗΕ για τα Παιδιά. Η κίνηση αυτή έρχεται αμέσως μετά τις διεθνείς επικρίσεις, μετά τις αποκαλύψεις για ευρεία κακομεταχείριση των κρατουμένων Παλαιστινίων παιδιών.

   — Το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF), είπε σε μια ανακοίνωση, ότι το Ισραήλ «θα λάβει μέτρα» για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα προβλήματα που περιγράφονται σε έκθεση, που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο από τον διεθνή οργανισμό. Η έκθεση απέδειξε, ότι τα παιδιά των Παλαιστινίων που κρατούνται από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη, υπόκεινται «συστηματικά» σε κακομεταχείριση.
  — Επτά μήνες μετά την έκθεση, κυκλοφόρησαν και άλλες εκθέσεις, που δείχνουν ότι οι παραβιάσεις των ανθρώπικων δικαιωμάτων είναι σε εξέλιξη, αναφέρει η UNICEF, παρά τις 38 συστάσεις που εκδόθηκαν μαζί με την έκθεση, με σκοπό να βοηθήσει στη θεραπεία των κακοποιημένων παιδιών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
  — Όμως, η UNICEF λέει τώρα ότι διαπίστωσε, ότι το Ισραήλ έχε προχωρήσει επί του θέματος, και εξετάζει αυτή τη στιγμή κάποια μέτρα μεταρρυθμίσεων.Το πρώτο μέτρο των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF), είναι η έκδοση κλήτευσης προς τα υπό σύλληψη παιδιά, αντί να κάνουν συλλήψεις το βράδυ στα σπίτια, οι οποίες μπορεί να είναι τραυματική εμπειρία για τα παιδιά και τα αδέλφια τους», δήλωσε η UNICEF.

  — Ένα άλλο πιλοτικό μέτρο, θα είναι, η μείωση του χρόνου, που ένα παιδί μπορεί να κρατείται, πριν εμφανιστεί μπροστά σε ένα…. στρατιωτικό δικαστήριο για πρώτη φορά. «Το νέο μέτρο μειώνει το χρόνο κράτησης, από τέσσερις ημέρες σε 24 ώρες για τα παιδιά ηλικίας 12-13, και από τέσσερις σε δύο ημέρες για τα παιδιά ηλικίας 14-15. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή για…. παιδιά ηλικίας 16-17», δήλωσε η UNICEF.
Επίσης, οι ακροάσεις για τα παιδιά, τώρα θα πραγματοποιούντα χωριστά από τους ενήλικες.
Στην έκθεσή της τον Μάρτιο, η UNICEF δήλωσε, ότι κάθε χρόνο περίπου 700 παιδιά Παλαιστινίων ηλικίας 12 έως 17 ετών – κυρίως αγόρια – συλλαμβάνονται, ανακρίνονται και κρατούνται από τον ισραηλινό στρατό, την αστυνομία και πράκτορες της ασφάλειας. Η οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών, βρήκε παραδείγματα πρακτικών που τις χαρακτήρισε «σκληρές και απάνθρωπες.»
Σύμφωνα με την έκθεση, η κακομεταχείριση συχνά αρχίζει κατά τη σύλληψη, όταν τα παιδιά έχουν ξυπνήσει βίαια από βαριά οπλισμένους στρατιώτες και στη συνέχεια με την άσκηση βίας σε ένα κέντρο ανάκρισης» με δεμένα χέρια τα μάτια, με στέρηση ύπνου και σε μια κατάσταση ακραίας τρομοκράτησης.»
Το πιο κοινό αδίκημα είναι, ότι τα παιδιά έχουν συλληφθεί επειδή έριχναν πέτρες σε Ισραηλινούς στρατιώτες ή εβραίους εποίκους. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η έκθεση επισημαίνει, το κύριο αποδεικτικό στοιχείο εναντίον των παιδιών είναι η «ομολογία» του παιδιού, που λαμβάνεται από τους Ισραηλινούς, με βίαιο τρόπο.»
Για να αναγκάσουν τα παιδιά να ομολογήσουν, κάποιοι ανακριτές τα απειλούν με σωματική βία, με θάνατο, και με…. σεξουαλική επίθεση, τόσο ευθέως εναντίον τους, όσο και εναντίον κάποιου μέλους της οικογένειας τους!!!!»

ΠΗΓΗ:  http://rt.com/news/israel-unicef-treatment-children-199/

Απόδοση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.