Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Έκτακτο. Η Ρεπούση προτείνει να μάθουμε τούρκικα γιατί τα αρχαία ελληνικά είναι νεκρή γλώσσα. Τέλος, αναφέρει πως μπορεί να έρθει η ανάπτυξη μέσω της εκμάθησης της τουρκικής.





Σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα και την μελέτη της τουρκικής ιστορίας είναι πιθανό τα τούρκικα να είναι και οι δολοφόνοι των αρχαίων ελληνικών. Ως εκ τούτου, τα τούρκικα τα μιλάνε 80 εκ εξ' ανατολών και καθημερινά τα ακούμε στις τηλεοράσεις χωρίς να τα καταλαβαίνουμε. Πρέπει λοιπόν, σύμφωνα με τις ατελείωτες γνώσεις αυτής της καθηγήτριας γαλλικών με διδακτορικό ιστορίας και πολλά σεμινάρια στην γείτονα χώρα, να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε τούρκικα στα σχολεία για να μπορεί ο καναλάρχης να μην προσλαμβάνει μεταφραστές και να μειωθούν τα έξοδα για τον βασικότερο πυλώνα της ελληνικής ανάπτυξης και πρωταγωνιστή του ελληνικού success story, που είναι φυσικά η ελληνική τηλεόραση. Επίσης, θα μας χρησιμεύσουν στους νέους πυλώνες ανάπτυξης όπως το δουλεμπόριο και άλλα συναφή επαγγέλματα.

(το κείμενο είναι σατυρικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Προς το παρόν δηλαδή, γιατί σε λίγο όλοι οι ξένοι που μαθαίνουν στα παιδιά τους μία νεκρή γλώσσα, θα καταλάβουν το λάθος τους μετά τις δηλώσεις της κυρίας Ρεπούση και θα ξεκινήσουν την εκμάθηση της τουρκικής, αποδεικνύοντας πόσο οπισθοδρομικοί και εθνικιστές είναι οι Έλληνες)


lithosfotos.blogspot.gr


10 σχόλια:

  1. Είναι σοβαρό πλέον το ζήτημα ας κινητοποιηθούμε να της αφαιρέσουμε το δικαίωμα να μελετά την ελληνική ιστορία και να δίνει συμβουλές για το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχονται εκλογές... Πόσες ψήφους λες να πάρει? Αμφιβάλλω αν θα την ψηφίσει καν η οικογένειά της...

      Διαγραφή
  2. καταρχην μην λετε ολοι σας και πιανετε ενα συνολο ανθρωπων...ειναι βουλευτης Α Αθηνας καποιοι απο ολουσ μας βολευτικαν και εχουν συγουρα μεγαλυτερη ευθυνη για αυτο το πουτανι που μπηκε στην βουλη και λεει ολα αυτα,,,και οχι μονο το συνολο αυτον αλλα και ολων τον αλλον που τοσα χρονια τουσ εριχναν τα μονοβολα τους γιατι ειναι αχρηστοι και κανουν και τις καλυτερες πιπες στην ουσια για μια θεση στο δημοσιο και φτασαμε σημερα εδω να τους κρινουμε οτι ειναι λαθος ολοι τους αλλα δεν κοιταμε ολους εμας που τους καναμε ανθρωπους και κυβερναν αυτον τον ερμο τοπο και κανουν οτι θελουν γιατι εμεις το επιλεξαμε...σταματηστε ολοι σας να ριχνετε τα βαρη σε αυτους και κοιταξτε πρωτα τους εαυτου σας λοιπον και τελος το γελιο αυτο που κανετε....καλ κανει γιατι ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ......και επειδη ολοι σας μου καταστεψατε το μελλον στα 29 το σιγουρο ειναι οτι εγω θα τους ψηφησω για να καταστρεψει και το δικο σου μελλον που ειναι ακομα ισως ζωντανο....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παπαρα εχεις ξεφυγει...

      Διαγραφή
    2. ΦΟΒΕΡΟ σκεπτικό!!! Μήπως σπούδασες πολιτικές επιστήμες αγοράκι; Πας για υποψήφιος κάποιου κόμματος ίσως; Διότι ΤΕΤΟΙΕΣ βλακείες, μόνο αυτοί λένε.

      Διαγραφή
  3. Καποια υποσχεση εξυπηρετεί..Τοση έμμονη σε θέματα "ιδιαιτέρα" δεν τα εξηγω αλλιως.πέρα απο το οικονομικο και κάτι εσωτερικό την οδηγει σε αυτές τις δηλώσεις.πιθανών κάποιοι σκελετοί στην ντουλάπα της (αν γνωρίζαμε πτυχές παρελθοντως ,μη ευρείες γνωστές θα ηταν κατατοπιστικη η στάση της αρκέτα.
    Όπως και να έχει οτάν "δανείζεται"κάποιος απο "τοκογπυφους"πληρώνει καπέλο.
    Η Εστω κατι εναντι μιας και εκλεκτηκε με ~1650 ψήφους.
    Αγνωσται η ψυχή της γυναικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i kiria rempoysi na paei na mathi ta kopeliatsi tiyrkika kai oxi to diko moy to ellinopoylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε και τουτ επιτέλους παλιοαγ@μ#τη και εσυ και ο μ@λ@κ@ς ο κουβελης που σε μάζεψε και σε κρατάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο νεκρή γλώσσα δεν είναι. Τραυματισμένη και ίσως ετοιμοθάνατη, ναι. Αλλά ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους όπως αυτή...
    Τι να πώ Ρεπούσ(τ)η μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλαράκια η μόνη λύση εάν δεν θέλουμε να υπάρχουν Ρεπουσούδες είναι να μάθουμε στα παιδιά μας
    Αρχαία Ελληνικά με την δική μας δύναμη και όχι του κωλοκράτους που το διοικούν για πολλές δεκαετίες Ρεπούσ(τ)ηδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.