Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν ο χίτλερ φυλακίστηκε και το κόμμα του απαγορεύτηκε, τότε τα ποσοστά του γιγαντώθηκαν...


 

σχόλιο Γ.Θ : Δεν είναι συνομοσιολογία, είναι πραγματικότητα. Μας σπρώχνουν σε νέο δικομματισμό των άκρων και σε εμφύλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα μάς θέλει όλους σε μαντριά πάσης ιδεολογίας προκειμένου να μας ελέγχει, αφού όλα τα μαντριά ελέγχονται κι χρηματοδοντούνται από αυτό.
Διαβάστε πως ο χίτλερ και το εθνικο-σοσιαλιστικό κόμμαNationalsozialistische μεγάλωσε, όταν απαγορεύτηκε και θυμηθείτε την σημερινή πολεμική εναντίον της χρυσής αυγής σήμερα.


(...) Τελικά ο Χίτλερ καταδικάζεται σε πενταετή φυλάκιση, ποινή η οποία είναι, στην προκειμένη περίπτωση, ιδιαίτερα επιεικής. Επίσης το NSDAP διαλύεται και κηρύσσεται εκτός νόμου. Αργότερα, όμως, θα επανιδρυθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Από τα πέντε χρόνια της φυλάκισής του, ο Χίτλερ δε θα εκτίσει ούτε το ένα πέμπτο. Απολύεται τον ίδιο χρόνο κιόλας, στις 20 Δεκεμβρίου 1924, λόγω της αμνηστίας που δόθηκε στους πολιτικούς κρατουμένους. Την παραμονή του στη φυλακή θα τη χρησιμοποιήσει ως συγγραφέας. Μαζί με τον γραμματέα του, Ρούντολφ Ες (Rudolf Hess), γράφει το πρώτο, αυτοβιογραφικό μέρος του βιβλίου του Ο Αγών μου (Mein Kampf), στο οποίο εξηγεί με σαφήνεια τους πολιτικούς του στόχους και την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού (Nationalsozialismus).
(...)Χάρη στα ρεπορτάζ για τη δίκη γίνεται γνωστός και στη βόρειο Γερμανία ως ο πλέον ριζοσπάστης εθνικιστής πολιτικός της Γερμανίας. Έτσι, γίνεται διάσημος και αποκτά επιρροή και σε πολλά άλλα εθνικιστικά κινήματα εκτός του NSDAP. Ενώ μέχρι τότε βλέπει τον εαυτό του ως βοηθό («τυμπανιστή») του κινήματος, του οποίου η δουλειά είναι να ανοίξει τον δρόμο για τον «Σωτήρα της Γερμανίας» (για το ρόλο του οποίου προοριζόταν ο Λούντεντορφ), αρχίζει από εδώ και πέρα να βλέπει οριστικά τον εαυτό του στον ρόλο του μεγάλου ηγέτη (Führer).
πληροφορίες από wikipedia
yiorgosthalassis.blogspot.com/

11 σχόλια:

  1. Η ιστορια επαναλαμβανετε στιν πραξη.και στα σχωλεια η ιστορια διωκεται και παραφραζεται.ετσι τα παιδια δεν μαθενουν τι ειναι ναζισμος και φασισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα παρτε το μπουλο σιχαμενοι χρυσαυγιτες,,, και μεσα στην φυλακη η μεσα στα σπιτακια σας γραψτε οσα βιβλια θελετε... δεν ντρεπεστε κιολλας με τον φονο ενος παιδιου να μιλατε κιολλας αντι να το βουλωσετε... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ντροπη της ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ φίλε.Αν δλδ εσυ κάνεις κάτι κακό που φυσικά το καταδικάζει ο κάθε ένας , και είσαι παράδειγμα Κ.Κ.Ε ή Ν.Δ ή οτιδήποτε πρέπει να μπει όλο το κίνημα στην φυλακή;Αν κάνει κακό ένας ποδοσφαιριστής βάζουνε φυλακή όλη την ομάδα;Εγώ δεν ασχολούμε με πολιτική αλλά αυτό έδειξε πως την φοβούνται σε κάτι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΛΑ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Καλά...μάθετε όλοι να μιλάτε και να γράφετε Ελληνικά με τόνους και ορθογραφία και μετά σφάχτείτε. "σχωλεια..μαθένουν" ο ένας... "μπουλο" ο άλλος... για αυτό όλοι οι Έλληνες είμαστε άκυροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΒΛΑΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  4. ntroph ths elladas eisai esy patsavouri...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα άλλο ενδεχόμενο , είναι να χρησιμοποιήσει τις συλλήψεις , το δεξιό κατεστημένο και να προχωρήσει με το ...τρόπαιο του σε εκλογές (...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η 17 Νοέμβρη που είναι; Οι αναρχικοί και τα άτομα της Ανταρσύας που είναι που έκαψαν την Marfin Bank που είναι; που μέσα εκεί τότε στα πρωτοπαλίκαρα των μολότοφ ήταν και παρακλάδια του Κ.Κ.Ε που είναι όλοι αυτοι; Ο δολοφόνος του δημοσιογράφου που φάγανε κάτω απο το σπίτι του γαζώνοντας τον με τόσες σφαίρες που είναι; Αλλά ξέχασα μόνο μέσα σ΄ένα βράδυ ξέθαψαν την Χ.Α οτί είχε διαπράξει όλα αυτά! Δηλαδή τι να πω; Έλεος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακροδεξιοι αντε στο διαολο
    και η χρυση αυγη ποια πιο πολυ θιμιζει αστικη ακροδεξια
    παρα εθνικοσοσιαλιστικο κομμα
    εμεις ως αυτονομοι εθνικοσοσιαλιστες την γραφουμε την χρυση αυγη στα αρχιδια μας
    οπως και εσενα ρε νουμερο στα τετοια μου αμα δεν το δυμοσιευσεις

    nikos ns

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.