Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ - ΜΟΛΙΣ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ .... ΤΟ ΝΤΟΚΤΟΡΑ‏




Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελεύθερων, Γιώργος Χατζημαρκάκης αναγορεύτηκε διδάκτορας το 2000. Δεκατρία χρόνια μετά και μόνο τώρα που ο άνθρωπος καταγγέλλει ευθέως τον τρόπο με τον οποίο η Γερμανία έχει συμπεριφερθεί στην Ελλάδα,
κερδίζοντας η ίδια από την κρίση που οδηγεί -την ίδια στιγμή- σε εξόντωση τον ελληνικό λαό, το πανεπιστήμιο της Βόννης... θυμήθηκε να του αφαιρέσει τον τίτλο!

Ωραίες -δημοκρατικές...- συμπτώσεις. Δε μας αρέσουν αυτά που λες; Ορίστε, για να μάθεις άλλη φορά να βγάζεις γλώσσα!
Ο λόγος που προφασίστηκε το πανεπιστήμιο ήταν πως: «σε πολλά σημεία έκανε χρήση κειμένων άλλων συγγραφέων χωρίς την προβλεπόμενη αναφορά σε αυτούς παρά σε μερικές υποσημειώσεις». Και αυτό το ανακάλυψαν «τυχαία», 13 χρόνια αφού αναγόρευσαν σε διδάκτορα τον Γ. Χατζημαρκάκη.
Ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και τονίζει πως τη συγκεκριμένη μέθοδο παράθεσης αποσπασμάτων και υποσημειώσεων γνώρισε και υιοθέτησε το 1995 ως ερευνητής στην Οξφόρδη.
Την επιμέλεια της εργασίας είχαν οι καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου, Ντέτλεφ Κάρτεν και ο επίτιμος Ούβε Χολτς. Αραγε, από τους καθ' ύλην αρμόδιους... διέφυγε η από τους οποίους προφανώς διέφυγαν τα δήθεν προβλήματα του διδακτορικού, που «ανακαλύφθηκαν» με τόση καθυστέρηση;
Λίγες ημέρες πριν την πρωτοφανή απόφαση, ο κ. Χατζημαρκάκης δήλωνε χαρακτηριστικά πως «το κέρδος της γερμανικής πολιτείας από την κρίση στην ευρωζώνη ανέρχεται στα 114 δισ. ευρώ. Πρέπει, μετά τις γερμανικές εκλογές, να ζητηθεί μια αναδιανομή του κέρδους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα ανάμεσα στις χώρες του Νότου που πλήρωσαν την κρίση, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος».
Τώρα, μάλιστα. Γίνεται ευκολότερα κατανοητή η απόφαση των Γερμανών. Ε, όχι, να λες τέτοια πράγματα και να θες να είσαι και διδάκτορας...
toxwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.