Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ : ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ



Για άλλη μια φορά Ισλαμιστές αντάρτες δείχνουν το ανελέητο μίσος προς τους Χριστιανούς στην Συρία, απαγχονίζοντας μικρά παιδιά. Τουλάχιστον έτσι δείχνει μια φωτογραφία με δύο.....
απαγχονισμένα παιδιά που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στο διαδίκτυο, ενώ στα αγγλικά αναγράφει ότι αυτά τα παιδιά ήταν ανάμεσα στα εκατοντάδες θύματα που πέθαναν από τα χέρια Ισλαμιστών ανταρτών, επειδή δεν αρνήθηκαν την πίστη τους στο Χριστό.

Δείτε την φώτο της απανθρωπιάς:

oparlapipas.com

9 σχόλια:

  1. ‘Έχετε απόλυτο άδικο σε αυτό που λέτε . Οι φωτό με γρήγορο ψάξιμο υπάρχουν εδώ:http://www.salem-news.com/articles/november212012/lanka-death-photos-tk.php.

    και αναφέρονται σε παιδιά Tamil μουσουλμάνων στη Sri Lanka, με το site μάλιστα να λέει ότι είναι φωτό τριών ετών. Αμάν πια με τις μούφες! Διασταυρώστε το πρώτα πριν το ποστάρετε (και τα διάφορα πρόβατα το πιστέψουν και αυτά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑΑ εφόσον εινα παιδιά Tamil μουσουλμάνων δεν πειράζει καλά τους κάνανε....... και εσείς που αναρτάτε τέτοιες ειδήσεις να τις διασταυρώνετε γιατί αν δεν ειναι χριστιανόπουλα και ειναι δικά τους τα παιδιά τοτε εινα ιδιοκτησία τους, ας τα κρεμάνε........
      α ρε φίλε αυτό σε μάρανε;;;;

      Διαγραφή
  2. Τουλάχιστον έτσι δείχνει μια φωτογραφία με δύο.....
    απαγχονισμένα παιδιά που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στο διαδίκτυο...

    Για να ξέρουμε τι διαβάζουμε έτσι... Το αν είναι ψμουσουλμάνοι ή χριστιανοί, τώρα ή πριν 3 χρόνια δεν έχει σημασία. Μπορεί τα παιδάκια να ήταν σουνίτες ή αλεβίτες και να τα έσφαξαν οι σιίτες. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα και η συμπεριφορά των ισλαμοφασιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω εχει ΚΑΙ αυτο σημασια. Οταν μου λεει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ-ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ,και μου δείχνει μια φώτο που πρώτον είναι πριν 3 χρόνια και δεύτερον είναι παιδιά μουσουλμάνων, πάει να πει ότι δεν έχει καμία αξιοπιστία το blog γιατί δεν ελέγχουν τις πηγές τους, ο,τι βρισκουν το ανεβαζουν. Εχει σημασια λοιπον, ΜΟΝΟ οσον αφορα το ποσο μπορουμε να εμπιστευομαστε τα οσα διαβαζουμε εδω..

      Διαγραφή
  3. αν ήταν το αντίθετο χριστιανοί κατά ισλαμιστών τι θα έλεγαν; οι βρωμοβλάσφημοι , οι παλιοισλαμοφασίστες, ουξου το ισλαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το αν είναι ψμουσουλμάνοι ή χριστιανοί, τώρα ή πριν 3 χρόνια δεν έχει σημασία. Μπορεί τα παιδάκια να ήταν σουνίτες ή αλεβίτες και να τα έσφαξαν οι σιίτες. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα και η συμπεριφορά των ισλαμοφασιστών"

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <> γενικοτερα παντως σαν ιστοσελίδα, αγαπητο <> να μη διασταυρώνετε τις πηγές σας. Προσέξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να γραψω οτι το εχετε γενικοτερα σαν ιστοσελιδα αγαπητο ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ να μη διασταυρωνετε τις πηγες σας..

      Διαγραφή
  6. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ'' ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.