Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Σκηνές αγριότητας εις βάρος ορθοδόξων κληρικών στην Βόρειο Ηπειρο - Συγκλονιστικό βίντεο

Σκηνές αγριότητας εις βάρος ορθοδόξων κληρικών στην Βόρειο Ηπειρο - Συγκλονιστικό βίντεο


Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Βόρειο Ήπειρο. Δημοτικοί υπάλληλοι με το πρόσχημα της είσπραξης παλαιών χρεών της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας, άδειασαν κυριολεκτικά έναν ολόκληρο Ναό στην Πρεμέτη. 
Οι εικόνες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές αφού δείχνουν ανθρώπους να αδειάζουν τον Ναό από ιερά σκεύη, εικόνες προσκυνητάρια και κάθε τι το οποίο μπορούσαν να πάρουν και να τα φορτώνουν σε ένα φορτηγό.
Σύμφωνα με το dogma.gr, οι ιερόσυλοι που προφανώς βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασαν να χτυπήσουν έναν ιερέα και έναν διάκονο. Όπως φαίνεται στο βίντεο ξήλωσαν ακόμη και το πρόχειρο καμπαναριό για να πάρουν την καμπάνα.

aftonomi.gr

1 σχόλιο:

  1. Όταν οι δεσποτάδες (και αρκετοί ιερείς) έχουν χάσει κάθε επαφή με το ποίμνιο, προσπαθώντας να τα έχουν καλά μόνον με την τοπική κοσμική-πολιτική εξουσία, οι εικόνες αυτές έρχονται ως φυσική συνέπεια.

    Πριν μόλις 6 ημέρες, ο Ελλαδίτης ιερέας της Χειμάρας, αρνήθηκε να κάνει μνημόσυνο στον Αριστοτέλη Γκούμα. Χωρίς καμία λογική. Με εντολή "δεσπότη".
    http://antiparakmi.blogspot.com/2013/08/blog-post_12.html

    Φοβάμαι ότι έρχονται χειρότερα και στην ελεύθερη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.